1. pdawg17's Avatar
    I'm new to WP7 (loving it!) but have one problem...whenever I try and send a pic with a text message I get a "can't send" error...is this a general WP7 "bug" or a Sprint thing (Arrive)? I am on the 7712 Mango...
    07-30-2011 02:26 PM
  2. Dave Blake's Avatar
    I have sent probably 10 pictures today without an issue (Sprint Arrive) so its not Mango or Sprint unless its something with your account. Is your WIFI turned off? Maybe that's it or a signal issue. When I have a bad signal I get that error but in the text message there is a place where it says try again I just go to a place with better signal then tap try again and it works fine.
    07-30-2011 04:15 PM
  3. pdawg17's Avatar
    I have sent probably 10 pictures today without an issue (Sprint Arrive) so its not Mango or Sprint unless its something with your account. Is your WIFI turned off? Maybe that's it or a signal issue. When I have a bad signal I get that error but in the text message there is a place where it says try again I just go to a place with better signal then tap try again and it works fine.
    Ok good so it should be fine doing an MMS with included text then? I don't have a problem with MMS pic by itself...only when I add text...
    07-30-2011 05:57 PM
  4. Dave Blake's Avatar
    I add text all the time no issues. I start in camera roll chose send from the 3 dot menu then messaging then chose who to send to. Add text at the bottom of the picture in the text box and send
    07-30-2011 06:05 PM
  5. pdawg17's Avatar
    I add text all the time no issues. I start in camera roll chose send from the 3 dot menu then messaging then chose who to send to. Add text at the bottom of the picture in the text box and send
    Great news...I must have just been in a "bad" spot...
    07-30-2011 06:34 PM
  6. Winterfang's Avatar
    I can't send pictures at all, always get the error. But that's because my carrier doesn't allow data sending.
    07-30-2011 07:54 PM
  7. JJBDude's Avatar
    Glad I've found a thread on this as I've never managed to send a picture message either and it's a pain. I came to the conclusion that it's because my carrier doesn't allow it, is there anyway I can know for sure though. I've been on Vodafone website and looked at my plan and can't see anywhere about it saying that I can't send picture messages.
    08-11-2011 07:42 AM
  8. mejifair's Avatar
    I am having this problem, and it started after the Mango update. I have an Arrive on Sprint, with unlimited family plan. It is driving me crazy...
    10-28-2011 09:25 PM
  9. aubreyq's Avatar
    I need to have Data turned "On" in order to send pics over MMS. Not sure about you guys.
    10-29-2011 07:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD