1. HerronScott's Avatar
    All,

    Has anyone else noticed that auto-capitalization of the first word in a sentence with test messages (and possiby elsewhere as well) isn't working consistently since the 7.5 update? My wife and I have seen this on both of our LG Quantums. When it happens if you delete the first character it capitalizes it correctly. Could be related to switching to landscape mode and sliding out the physical keyboard.

    Scott
    10-29-2011 08:16 PM
  2. palandri's Avatar
    I haven't notice that issue on my Trophy. I also don't have a keyboard and normally type in portrait mode.
    10-29-2011 08:41 PM
  3. Dagolara's Avatar
    All,

    Has anyone else noticed that auto-capitalization of the first word in a sentence with test messages (and possiby elsewhere as well) isn't working consistently since the 7.5 update? My wife and I have seen this on both of our LG Quantums. When it happens if you delete the first character it capitalizes it correctly. Could be related to switching to landscape mode and sliding out the physical keyboard.

    Scott
    I've seen it on occasion with my Quantum when I use the keyboard (I rarely use the virtual keyboard), it is more of a nuisance then anything.
    10-29-2011 08:49 PM
  4. scottcraft's Avatar
    I have that problem on my trophy sometimes.

    Sent from my Windows 7 phone using Board Express
    10-29-2011 09:09 PM
  5. foosball's Avatar
    10-29-2011 09:10 PM
  6. palandri's Avatar
    Now that's cool!
    10-29-2011 09:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD