12-26-2011 07:38 PM
34 12
tools
  1. Billone's Avatar
    My music streaming issue (stopping at around 40 seconds every time ) has gone away. Same location (home) and on data connection. I seem to have 4 bars at this time, but my download speed still isn't great (1mbps).

    Per AT&T tech support this last weekend, there were "network issues" being worked on in Illinois. Perhaps those issues are fixed and have resolved the streaming issues?

    Natup, can you say where you're located? (at least a general area?)

    Others that have seen this issue over the last few days: 1) are you still seeing this issue; 2) can you tell us where you're located?
    12-06-2011 07:09 PM
  2. 9lives353's Avatar
    My music streaming issue (stopping at around 40 seconds every time ) has gone away. Same location (home) and on data connection. I seem to have 4 bars at this time, but my download speed still isn't great (1mbps).

    Per AT&T tech support this last weekend, there were "network issues" being worked on in Illinois. Perhaps those issues are fixed and have resolved the streaming issues?

    Natup, can you say where you're located? (at least a general area?)

    Others that have seen this issue over the last few days: 1) are you still seeing this issue; 2) can you tell us where you're located?
    Hi
    The issue was cleared up for me as well this morning and I'm located about 30 miles from Chicago.

    I've got full bars and Free Speed Test is telling me I've got 1.3 download, 2.7 download.

    Thanks.
    12-06-2011 08:31 PM
  3. fkiehner's Avatar
    Working here also in south central Pa. Yeehaa!

    Sent from my HTC Titan using Board Express
    12-06-2011 10:28 PM
  4. NatUp's Avatar
    I'm in North Hudson, NJ. Like 5 mins away from NYC. Its been working for me all day.
    12-06-2011 11:10 PM
  5. amv101's Avatar
    I am also experiencing issues with media streaming on my new HTC Titan running Mango OS. I have ATT 4G and live in Hawaii. I usually have full reception bars. Anyone have an idea on whats going on? I have tried restarting, uninstall.... all the same stuff on this forum.
    12-21-2011 05:12 PM
  6. 9lives353's Avatar
    I am also experiencing issues with media streaming on my new HTC Titan running Mango OS. I have ATT 4G and live in Hawaii. I usually have full reception bars. Anyone have an idea on whats going on? I have tried restarting, uninstall.... all the same stuff on this forum.
    Are you finding that it's stopping in the same place as I and others were? I haven't had any problems in a number of weeks but it could be that the problem has reared it's head again where you are.

    Graham
    12-21-2011 07:46 PM
  7. amv101's Avatar
    Are you finding that it's stopping in the same place as I and others were? I haven't had any problems in a number of weeks but it could be that the problem has reared it's head again where you are.

    Graham
    No seems to be random... some days it works and some days it doesnt. I live close to work and walk to work, so I use it for a good few blocks of walking. Stange... it cuts out in like 9 sec... then a couple more times before it just stops at 40 secs or so... almost every time. I am contacting ATT today to see if they have resolved anything. Thanks!
    12-23-2011 03:03 PM
  8. scrapple's Avatar
    someone try this station for me..

    97.5 the fanatic sports radio philadelphia..

    it just sits there and does nothing on my end.. wont play anything (says gathering stream info, or something like that)
    12-26-2011 07:35 PM
  9. 9lives353's Avatar
    someone try this station for me..

    97.5 the fanatic sports radio philadelphia..

    it just sits there and does nothing on my end.. wont play anything (says gathering stream info, or something like that)
    I'm streaming now, albeit on an Android device. Came up after buffering for only seconds.
    12-26-2011 07:38 PM
34 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD