1. kavita10's Avatar
    Calling out all Indian Vodafone users
    I am unable to access internet be it on 3G or 2G connection, did the normal trouble shooting that you get when you call the helpline, set up new access points, soft reset's etc. I get the E or H+ symbol but it simply refuses to open up an website or apps.
    I am wp8.1 Update 1, did not have this issue before. any suggestions??
    06-03-2014 11:03 PM
  2. makarand14's Avatar
    your local DNS settings might be goofed up.
    Which region are you in India? Network Circle?
    06-03-2014 11:09 PM
  3. Lance_WPCentral's Avatar
    Try doing a soft reset and see if that fixes the issue. I am not having any problems on my Vodafone data plan post the update.
    06-03-2014 11:13 PM
  4. karanculguy's Avatar
    I also faced the same issue last weekend and tried all possible method's to make it work but was in vain........but after 3-4 hours it started working itself. It might happen that due to high congestion(high rate of cellular traffic) in your area this happened but not sure about that.
    06-03-2014 11:43 PM
  5. kavita10's Avatar
    Am in Mumbai.. any suggestions??
    06-04-2014 12:09 AM
  6. makarand14's Avatar
    I'm in Mumbai circle too, and its working smooth as always. Congestion seems likely answer to your problems. A few hours and you will be back and running smooth. (Dial 198 for Complaints to Vodafone, Mumbai)

    If you have access to WiFi try it, to rule out any problems in your phone hardware.
    06-04-2014 12:19 AM
  7. kavita10's Avatar
    I'm in Mumbai circle too, and its working smooth as always. Congestion seems likely answer to your problems. A few hours and you will be back and running smooth. (Dial 198 for Complaints to Vodafone, Mumbai)

    If you have access to WiFi try it, to rule out any problems in your phone hardware.

    Works fine with WiFi so hardware issue there.. Does not seem like congestion as others are able to access internet on their vodafone connection..
    06-04-2014 01:13 AM
  8. Ashish Saraf1's Avatar
    I have L820 with Vodafone prepaid.. 2g and 3g working as usual
    06-04-2014 01:27 AM
  9. sandeeppathak007's Avatar
    Which phone you have. Is your data pack active . Are u able to open Vodafone live page?
    06-04-2014 03:34 AM
  10. Prasun Banerjee's Avatar
    Hi Kavita,

    There is an issue with Vodafone and Windows phone 8.1 Dev preview ... had started another thread earlier ...

    http://forums.windowscentral.com/win...one-india.html

    The only solution that seems to work for me is put phone in either flight mode or switch off the data connection for a few minutes and then switch it on again ... The worst part of the problem is the complete randomness of it ... Am still unable to figure out any causative events for the connection drop.
    06-04-2014 03:56 AM
  11. mpt15's Avatar
    Lumia 820 and 620 working fine on 2g and 3g, Vodafone Mumbai.
    06-04-2014 04:12 AM
  12. pankaj981's Avatar
    If you're using a Lumia, open Access Point under Settings and re-register your carrier. Sometimes after an update the Settings don't stick and have to be re-enabled
    06-04-2014 04:18 AM

Similar Threads

  1. Can't connect to open fast food wifi?
    By Blacklac in forum Windows Phone 8
    Replies: 3
    Last Post: 02-02-2016, 10:00 PM
  2. [25K DOWNLOADS!] [Free] Atmosphere Weather - Official Thread
    By Kevin N Smith in forum App Spotlight
    Replies: 349
    Last Post: 10-21-2015, 11:12 AM
  3. BlackBerry to Lumia 930 - Questions
    By Cale221 in forum Windows Phone 8
    Replies: 5
    Last Post: 09-22-2014, 08:07 PM
  4. According to Thurrott on WP 8.1, this is it.
    By Jazmac in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 126
    Last Post: 06-10-2014, 02:35 AM
  5. Nokia Lumia 1320 coming soon to Cricket Wireless
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2014, 09:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD