1. mortici's Avatar
    I have an Icon and a 925 both on the latest DP update, when searching and going to images, most of them don't load when tapped, and when you scroll down most of them don't preview just a little page icon in the upper left corner.

    I was just wondering if anyone else is having this issue or if its just the phones. (If your going to try to reproduce, try multiple pictures and scroll down, in some cases I tapped an image, and completely different image loaded)

    Located in the USA.

    Thanks!
    podj35 likes this.
    06-15-2014 04:50 PM
  2. anon(5344611)'s Avatar
    I experienced that problem before, but it looks like it was fixed for me on the latest update (the same you're using).
    06-15-2014 07:28 PM
  3. razorguy's Avatar
    I'm having the same problem with the latest update on my 1520. The search in general has been really slow and when it finally loads and I go to images there are about half of the thumbnail previews that don't load and even more don't show up when you enlarge them. It's really aggravating so I may have to try a hard reset.
    06-15-2014 07:54 PM
  4. mortici's Avatar
    Same behavior on both phones. Gonna try a hard reset on the Icon if it helps then the 925 as well, that one has never been hard reset since over a year ago.
    06-15-2014 08:16 PM
  5. podj35's Avatar
    I've been having this problem for a few weeks now on my Lumia 820. Images take an appreciable time to load, thumbs wont load at all, images come up that weren't the image I tapped on. Every time there's an update, my hopes get raised that this will be fixed... but no luck so far. In the meantime, I've abandoned Bing Image altogether, and just use an app to search photos (Das Image, it's not bad). My brother has the same problem on his Lumia as well. Hoping this gets resolved soon!
    06-15-2014 10:31 PM
  6. mortici's Avatar
    Have two more employees at the office 928 and another 925 same issue with the latest update. Can't say if I had this problem before or after the latest update.

    Someone e-mail Joe!
    06-16-2014 10:59 AM
  7. mickydale's Avatar
    +1020
    06-16-2014 12:45 PM
  8. razorguy's Avatar
    Mine was ok over wifi last night at my house but now over AT&T LTE the problem persists.
    06-16-2014 12:59 PM
  9. jrdatrackstar1223's Avatar
    I've had this problem since 8.1 dev preview was released. I plan on sending a tweet message to Joe about this, hoping it'll get cleared up soon since it should just be a server push.
    06-16-2014 01:16 PM
  10. mortici's Avatar
    Hard reset on Icon did nothing, same behavior. Didn't even sign into my MS account to make sure it wasn't cloud data related. Then signed in, didn't restore, same behavior. Then finally restored and still same thing.

    Guess this might be a something outside of our control. Going to bing.com in IE then searching images works fine just not from the search button... Strange :(
    06-16-2014 05:13 PM
  11. jrdatrackstar1223's Avatar
    Looks like they fixed whatever was causing this on the server because images aren't leaving empty boxes and are usually pulling up their respective images now when choosing them
    06-29-2014 11:19 PM

Similar Threads

  1. What Cortana Interests are Missing
    By snowwake8 in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 3
    Last Post: 06-16-2014, 07:04 PM
  2. Why 'Cortana Gate' is very bad for business
    By paulheu in forum Cortana
    Replies: 64
    Last Post: 06-16-2014, 12:20 AM
  3. Getting rid if the FB app and restoring Me Hub?
    By X0LARIUM in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 2
    Last Post: 06-15-2014, 03:18 PM
  4. Here Drive navigation and battery
    By wgrs in forum Windows Phone 8
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2014, 01:18 PM
  5. Magic Realms for Windows Phone suffers a game-breaking update
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2014, 11:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD