1. Bomberfrog's Avatar
    ************Post created in L920 forum********* Ignore this one!

    I have seen a few threads with a similar error but no one seems to have nailed the issue/fix.. So anyone have an idea on how to resolve the below:

    I have my XXXX@Hotmail.co.uk email address as the primary (Microsoft Account) on my L920. As of Monday I have not been able to Sync with this account. It gives this
    wp_ss_20140319_0001.jpg
    Now I also think its causing issues with me Syncing contacts too.. As I have un-ticked the email sync and it still doesn't work. I also read something on the MS website which said I should disable my chat/txt backup which I didn't and still no dice. I did add the same account as an additionally account and it actually works, but I cannot remove the original email account used so I would have a Dup (one listed as Microsoft Account the other as Hotmail), but this is not a fix its a workaround that I don't really like). So I am at a loss, and really don't want to reset the device as I have so many saved games etc.. I don't want to lose by reseting.

    So any ideas would be great. As its driving me nuts..

    Thanks
    Last edited by Bomberfrog; 03-20-2014 at 08:01 AM. Reason: MOved post
    03-20-2014 05:10 AM
  2. N_LaRUE's Avatar
    Try changing the server from dub404 to dub402
    03-20-2014 05:17 AM
  3. Bomberfrog's Avatar
    Try changing the server from dub404 to dub402
    Thanks but still no sync
    03-20-2014 08:00 AM
  4. Jack Janik's Avatar
    Do you have the correct time/date?

    And do you have chat/text backup turned on? My account won't sync with either turned on.
    03-20-2014 08:11 AM
  5. Bomberfrog's Avatar
    Date time is fine. And i have turned backups on and off every combination didn't work.. :(
    03-20-2014 08:58 AM
  6. Laura Knotek's Avatar
    Closed per OP request, since there is a thread here. http://forums.windowscentral.com/nok...dden-help.html
    03-20-2014 09:43 PM

Similar Threads

  1. So does anybody know how to get gmail working?
    By Rod Iron in forum Samsung ATIV S Neo
    Replies: 4
    Last Post: 03-22-2014, 04:37 PM
  2. Photos not showing at chronological order anymore
    By StephCG in forum The Photography Lounge
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-2014, 08:46 PM
  3. Help needed from Vodaphone UK user
    By Illusive Recluse in forum Carrier Discussion Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 03-20-2014, 03:13 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD