1. m0rf3us's Avatar
    Hi all,

    I've had a 1020 on AT&T for a year and no issues installing 8.1 using Preview for Developers. I just bought a Lumia Icon for me and my mother, and updated both simultaneously to 8.1 and hers went without a flaw, but mine restarts after maybe 10% of updating and it seems the whole process restarts.

    I have tried to manually power it off, but it just starts up automatically and goes back into the install sequence. I unplugged it and let the power die to let it cool down since it was getting very very very hot. I'm going to let it sit for bit (I also need to drive back to my house) and hopefully it will start up normally or install properly, but in case it doesn't, any ideas? thoughts? suggestions?

    Derek
    09-14-2014 06:32 PM
  2. m0rf3us's Avatar
    After letting the battery die and having the phone cool down for 30 minutes, plugging it in and rebooting started the installation process again but it installed properly. WOOHOOOO
    09-14-2014 08:23 PM

Similar Threads

  1. viber push push notifications late for 20 minutes
    By zomaro in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 10-16-2014, 10:55 AM
  2. Screen turning to a bunch of question marks for a split second?
    By dlalonde in forum Update 1 for Windows Phone 8.1 (GDR1)
    Replies: 13
    Last Post: 09-18-2014, 09:19 AM
  3. Left the Surface family for the Encore 2
    By HeyCori in forum General Desktop, Laptop & Tablet Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 09-16-2014, 09:39 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 09-16-2014, 02:00 AM
  5. IE suddenly closes when visiting website on Ativ S unlocked
    By HaroldWang in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 09-14-2014, 10:54 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD