1. Vandrey Trindade's Avatar
    Hi,

    Don't know if it is a bug but my Lumia 820 (Cyan + GDR1) is acting weird when it has headphones plugged.
    I always leave both sound settings (App + Media and Notifications + Ring - Sorry if it's not correct, my phone is in portuguese.) on silence mode.
    So, no sound if someone calls me or text me using SMS, WhatsApp, Messenger, etc...

    But when I plug a headphone it ignores my silence mode and the notification sound of WhatsApp and Messenger (was the only ones until now that I've noticed) plays very loud using the speakers.
    My headphones sound setting is set to 15.
    It shouldn't play the sound only to be heard on the headphones and not on the speakers?
    09-26-2014 01:59 PM

Similar Threads

  1. Another Day, Another Bug!!!!
    By spasell in forum Microsoft Surface Pro 3
    Replies: 20
    Last Post: 09-28-2014, 11:58 PM
  2. No Sounds for Emails from GMAIL (Push or 15 Minutes sync)
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 09-26-2014, 08:53 AM
  3. Message alert sound even if disabled (only when in messaging app)
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-24-2014, 09:39 AM
  4. Beep sound during a viber call
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 09-23-2014, 09:12 PM
  5. Nokia Lumia 521 sound does not come from bluetooth
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 09-23-2014, 01:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD