1. Akash Patel's Avatar
    Hello guys I have L520 after updating it to denim I'm getting network issues in some of the apps.
    The apps are WindowsCentral , Metrotube , Speedtest.net
    Did reinstall , soft reset & hard reset too still the same error occurs i want to know if anyone else is also having issues.
    P.S: Tried on different WiFi networks still the same issue.
    No issue with my network as all other apps are working properly.
    Attached Thumbnails wp_ss_20141221_0001.png   wp_ss_20141221_0002.png   wp_ss_20141221_0003.png  
    pmhgeneral likes this.
    12-21-2014 03:59 AM
  2. WanderingTraveler's Avatar
    Check you network settings under settins>cellular+SIM, and clear up the issue with your network as well. Try installing myTube to see if the problem persists on the YouTube isde of things.
    12-21-2014 07:28 AM
  3. Akash Patel's Avatar
    Check you network settings under settins>cellular+SIM, and clear up the issue with your network as well. Try installing myTube to see if the problem persists on the YouTube isde of things.


    Thanks for the reply bro but
    I'm using WiFi and this problem is occurring with some apps only so its not the YouTube problem as I have installed Tubecast after that and it is working properly it happened with Metrotube only


    Just noticed now that It is happening with Bookmyshow app too so I am pretty sure now this is due to denim update as before update all app were working fine.
    12-21-2014 07:44 AM
  4. Niclas Aarestrup's Avatar
    I am having the exact same issue after upgrading a Lumia 1320 to Denim. Had no issues with the apps before the update and after doing the update I have tried both soft and hard resets without the problem going away. The problems occur regardless of whether I connect using LTE or WiFi.
    12-22-2014 04:18 AM
  5. pmhgeneral's Avatar
    Hello guys I have L520 after updating it to denim I'm getting network issues in some of the apps.
    The apps are WindowsCentral , Metrotube , Speedtest.net
    Did reinstall , soft reset & hard reset too still the same error occurs i want to know if anyone else is also having issues.
    P.S: Tried on different WiFi networks still the same issue.
    No issue with my network as all other apps are working properly.
    Just checked on my phone Lumia 822 with the denim dp update, I have no problems with metrotube,speed test or window's central.
    12-22-2014 04:48 AM
  6. Akash Patel's Avatar
    I am having the exact same issue after upgrading a Lumia 1320 to Denim. Had no issues with the apps before the update and after doing the update I have tried both soft and hard resets without the problem going away. The problems occur regardless of whether I connect using LTE or WiFi.
    Same here bro did everything still the same hope microsoft solve this issue fast.
    12-22-2014 10:12 AM
  7. Akash Patel's Avatar
    Just checked on my phone Lumia 822 with the denim dp update, I have no problems with metrotube,speed test or window's central.
    This issue might be in some devices only i guess.
    12-22-2014 10:14 AM

Similar Threads

  1. Microsoft Camera App is gone with Denim update
    By sisqo88 in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 12
    Last Post: 03-24-2015, 06:40 AM
  2. Lumia 1520 denim - but no 4k or hey Cortana?
    By Bekkenes in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-2015, 04:20 PM
  3. Lumia Camera Denim missing "Timer" and "Bracketing"
    By hazarry in forum Nokia Lumia 930
    Replies: 3
    Last Post: 12-23-2014, 05:38 AM
  4. When is the Lumia 630 getting the Denim update in India?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-2014, 11:43 AM
  5. When is the Denim update coming out in India?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2014, 10:56 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD