1. mobilejk's Avatar
    I have the settings for it to backup the apps and settings. When I press backup it get's up to 97% done and then the message: "There was a problem backing up your settings. Try again later." appears.

    What's interesting is I have 2 1520's one black and one white and they both have been doing the same thing when I try to backup each device.

    Anyone having the same problem? Anyone know of a fix?

    Btw, they are both AT&T 1520's with the latest software (WP 8.1 Cyan) on them. I really want to get this issue resolved so I can have good backup's available for when Denim finally is available for my phones.
    01-19-2015 08:53 PM
  2. phirefly's Avatar
    Go to manage backups and delete your old backup and try again
    RumoredNow likes this.
    01-19-2015 09:07 PM
  3. mobilejk's Avatar
    It worked. Thanks.
    phirefly likes this.
    01-19-2015 10:20 PM
  4. anon(9193737)'s Avatar
    Hey i have the same problem, but im not sure if i have to delete both "Settings backup" and "App backup"
    When im in the Manage backup,
    does both of them have to be markt with a tick?
    01-22-2015 04:48 AM
  5. anon(9193737)'s Avatar
    ---Hey i have the same problem, but im not sure if i have to delete both "Settings backup" and "App backup"
    When im in the Manage backup,
    does both of them have to be markt with a tick?...
    01-22-2015 04:48 AM
  6. phirefly's Avatar
    ---Hey i have the same problem, but im not sure if i have to delete both "Settings backup" and "App backup"
    When im in the Manage backup,
    does both of them have to be markt with a tick?...
    Just tick and delete both since they will be recreated when you successfully backup.
    01-22-2015 07:58 PM
  7. anon(9193737)'s Avatar
    Thank you, did it and it worked ;)
    phirefly likes this.
    01-22-2015 08:19 PM

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 07-25-2017, 06:45 PM
  2. Why isn't my sim card slot 1 working?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2015, 05:15 AM
  3. Why am I unable to receive POP3 emails on my Nokia Lumia 520?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2015, 09:28 PM
  4. My Nokia Lumia 1520 is stuck in Airplane mode, how do I get it fix?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-19-2015, 07:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD