1. Windows Central Question's Avatar
    Hi,
    I reinstalled my Lumia 930 recently after testing Windows Mobile 10 for a couple of weeks. Everything is back to normal again, except that the phone tile on the start screen says "Phone off"! The phone works and I can make and receive calls but still the tile says "Phone off".
    Any suggestions are highly appreciated :^)
    10-09-2015 06:31 AM
  2. charlatan1978's Avatar
    Have you checked the apps list for another phone icon?
    If so, try pinning that to the start screen.
    10-09-2015 06:59 AM
  3. basskaya's Avatar
    Thank you soo much!!! This did it. I would have never though of looking in my app list for a second phone app. You were right, there were two phones. I tried pinning the other one to start and presto :) Back to normal.
    Thank you again, you made my day!
    10-10-2015 03:25 PM

Similar Threads

  1. My wifi icon is not showing on the browser in Beta 5.0 on my PC, why?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2016, 04:49 AM
  2. On my 950/XL, can I get it running on WP8.1?
    By T1h1 in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 2
    Last Post: 10-09-2015, 09:27 AM
  3. Android to Windows Phone
    By Sergio Armenta in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2015, 06:15 AM
  4. How to delete videos from my camera roll on my Lumia 640XL?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Lumia 640 XL
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2015, 05:28 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 10-09-2015, 05:05 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD