Use code windows10 andsave 10% on your first Upsie warranty
  1. juanitoriv's Avatar
    So, at Batteries Plus today, I bought a 2amp charger. I noticed that when I plug it in, my start screen is laggy as heck and no where near the smooth UI I'm used to. Has anyone else experienced this? Is this just a "now" issue, or has anyone felt it on an ongoing basis?



    https://skydrive.live.com/redir?resi...It7gK-l0nikoEI
    Last edited by juanitoriv; 03-08-2013 at 04:08 AM.
    03-07-2013 08:30 PM
  2. alpinestars1z's Avatar
    So, at Batteries Plus today, I bought a 2amp charger. I noticed that when I plug it in, my start screen is laggy as heck and no where near the smooth UI I'm used to. Has anyone else experienced this? Is this just a "now" issue, or has anyone felt it on an ongoing basis?
    I think someone complained about this in a different thread when using a different branded charger. I wasn't sure if it was a two amp charger or not.
    03-07-2013 10:26 PM
  3. juanitoriv's Avatar
    I looked, couldn't find it
    03-08-2013 03:33 AM

Similar Threads

  1. Have you tried turning off GPS for battery life?
    By snaqvi91 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 5
    Last Post: 11-20-2012, 08:29 PM
  2. Have you tried Cookie Muck yet
    By lebow in forum Games
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2012, 12:58 PM
  3. Have you tried Taptitude yet?
    By brandon.furtwangler in forum Games
    Replies: 6
    Last Post: 02-26-2012, 05:25 PM
  4. Replies: 21
    Last Post: 07-06-2011, 02:00 AM
  5. Where have you been/I mean me
    By Dave Blake in forum The "Off Topic" Lounge
    Replies: 3
    Last Post: 04-29-2010, 07:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD