1. Erik Walther's Avatar
    So I have a Lumia 928 on Verizon. Over the past week, anything related to Facebook (Facebook account, People Hub, Facebook Beta, Facebook.com, Posting anything to Facebook from Me hub) won't load at all or takes forever to load on cellular LTE connection.

    But as soon as I connect to WiFi, everything works immediately. I have no idea why this is happening. Everything else works fine rather on LTE or WiFi. I've already tried removing my Facebook account and adding it back, but the problem still persists. I couldn't even add my Facebook account back until I did it over WiFi. Anyone else having this problem or have had this problem?
    09-02-2013 04:17 PM
  2. tcman88's Avatar
    I have the same exact problem.
    09-02-2013 04:21 PM
  3. Erik Walther's Avatar
    How long has yours been happening?
    09-02-2013 04:25 PM
  4. tcman88's Avatar
    I wanna say Friday night or at least when I noticed it
    09-02-2013 04:27 PM
  5. deadwrong03's Avatar
    Yes had this problem every since Friday evening I even hard reset my phone now I can't even sync Facebook until I get back onto WiFi to get it to work. Even the Facebook site wont load I called Verizon they suggested I removed the sim card for a few mins and then try did that and nothing im pissed lol... Its gotta be a ISP issue with Verizon and Facebook

    Sent from my RM-860_nam_usa_100 using Tapatalk
    09-02-2013 06:35 PM
  6. al.cantara's Avatar
    Same phone on Verizon same exact problem (argh!!) hope they fix this soon..
    09-03-2013 05:59 PM
  7. deadwrong03's Avatar
    Are u guys all in Illinois? I spoke to a rep he said there's a problem with one of the towers in the Chicago not really believing it tho but take it for what its worth he said it should be fixed tomorrow morning

    Sent from my Nokia 928 using Tapatalk
    09-03-2013 10:15 PM
  8. bono1979's Avatar
    Same here 928 everything else works fine with lte
    09-04-2013 07:50 AM
  9. tk-093's Avatar
    Good to know it's not just me. i don't use the people hub so I didn't notice anything there, but my Facebook app (beta) has been working very crappy as well.
    09-04-2013 10:15 AM
  10. icstars989's Avatar
    Are u guys all in Illinois? I spoke to a rep he said there's a problem with one of the towers in the Chicago not really believing it tho but take it for what its worth he said it should be fixed tomorrow morning

    Sent from my Nokia 928 using Tapatalk
    Same phone, same problem. I do work in Chicago, everything else works great though.
    09-04-2013 10:26 AM
  11. gab1972's Avatar
    I live in Columbia, SC and it's the same for me. I have the L928 and everything FB is borked.
    09-04-2013 02:32 PM
  12. Erik Walther's Avatar
    I am in Northwest Arkansas.

    Also, this may or not be related. I was at the Razorback game last Saturday (about 70,000 or so) and I didn't really have service at all. My phone said LTE (varying between 2-5 bars) the whole time, but I couldn't use any data related apps, and I couldn't really text at all. Then again last night I was at an event with about 600 or so people in a congregated area and I sent multiple texts that didn't go through until the event was over when people started to leave.

    I don't know what the issue is here with that. Last fall at Razorback games, I had the Lumia 900 with LTE on AT&T, and I could send texts perfectly and use data related apps. I thought Verizon was suppose to be much faster than AT&T?
    09-04-2013 05:57 PM

Similar Threads

  1. Wifi draining battery?
    By C LaBelle in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 3
    Last Post: 09-09-2013, 06:40 PM
  2. MAPs favories on Windows 8 sync to my windows phone?
    By meson2000 in forum Applications
    Replies: 2
    Last Post: 09-03-2013, 09:46 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 09-02-2013, 11:51 PM
  4. Only able to connect to WiFi?
    By valleen in forum Nokia Lumia 521
    Replies: 2
    Last Post: 09-02-2013, 03:51 PM
  5. Why does the Facebook notifications never come?
    By avigyan in forum Applications
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2013, 09:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD