1. Poul_Erik's Avatar
    Hi everyone,
    I use SkyDrive for my pictures, but the Tiles from SkyDrive are Grey in my Phones picture Hub. Should have shown a picture from the folder. Do anyone have a suggestion to fix that?
    Thanks,
    Poul Erik
    09-26-2013 09:54 AM
  2. Kavu2's Avatar
    It's an un-fixed bug. The Skydrive pics show after a firmware update for awhile then disappear. This has previously been discussed and my understanding is that it's still not fixed. There might be some workarounds (search forum for posts) ... if I remember right if you create new albums in Skydrive and then copy pics into them ... and possibly delete old folders (not sure on exact methodology here) ...then the Skydrive pics show up on your phone again ... for awhile anyway.

    I gave up trying to fix it ... maybe someone else knows the temporary workaround from before and can re-post here?

    Edit to add ...
    Here's a forum link to one discussion about it:
    http://forums.windowscentral.com/nok...installed.html
    09-26-2013 11:52 AM

Similar Threads

  1. Replies: 17
    Last Post: 11-24-2013, 07:29 AM
  2. Attached Photos won't show in E-Mail
    By BRLOhio in forum Nokia Lumia 822
    Replies: 5
    Last Post: 10-06-2013, 01:56 AM
  3. Excessive distortion in photos
    By rexii23 in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 12
    Last Post: 10-03-2013, 11:11 PM
  4. WP8 Live Tiles Not Working - Possible Fix
    By scottygb2k in forum Windows Phone 8
    Replies: 6
    Last Post: 09-30-2013, 11:38 AM
  5. Phone tile image changed
    By arshad620 in forum Windows Phone 8
    Replies: 5
    Last Post: 09-26-2013, 09:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD