1. Erik Walther's Avatar
    I'm not sure why no one has posted about this. I kind of doubt I'm the only one with this problem. I have a Lumia 928 and my friend has a Lumia 920. Clearly it's not unique to Verizon since he's on AT&T and has the same problem. When viewing pictures on Twitter through Internet Explorer (Mobile Version), there's just a black line where the picture should be. If I switch to desktop mode with Internet Explorer, I can then view the picture

    Then when trying to view Vine or Instagram videos, I can't view videos at all, whether it's with the mobile or desktop version of Internet Explorer. It shows a screenshot of the video with the play button like it normally does. But when I tap it to play it highlights like it normally would, and then nothing happens. Same thing whether using the mobile or desktop version.

    I feel like this has been an issue since GDR2 came out. I tried tweeting at Windows Phone Support about it, but they acted like they had no clue what I was talking about. This is super lame, because I get all my important tweets through direct text messages cause I rarely use the actual app. And when you get tweets through text messages, anytime there is a link to a picture or video it automatically takes you to Internet Explorer.

    Anyone else with this issue? It can't just be me and my friend on two different networks with two different Lumias.
    11-17-2013 09:31 PM
  2. Kevin N Smith's Avatar
    DL The vine app, 6tag, etc. Problem solved.
    11-17-2013 09:42 PM
  3. Erik Walther's Avatar
    DL The vine app, 6tag, etc. Problem solved.
    Doesn't solve my problem. Like I said, I am opening these links through text messages which take me straight to Internet Explorer and not an app.

    Btw, this didn't use to be a problem.
    11-17-2013 09:58 PM
  4. Erik Walther's Avatar
    Can someone at least try this on their WP8 and let me know if it works for you?
    11-18-2013 10:30 AM
  5. Ezhik's Avatar
    Windows Phone doesn't let you play videos inside of web pages - it can only open the video separately. That's probably why it isn't working.
    11-18-2013 10:39 AM
  6. Erik Walther's Avatar
    That's not true because I used to be able to view vines on Internet Explorer. Now I can't. Regardless, my biggest issue is the Twitter pictures that aren't viewable on the mobile version of Internet Explorer. They used to be. Now they aren't. At all.
    11-18-2013 10:52 PM
  7. Al_2's Avatar
    I can't view Twitter pictures in IE either, it just shows an empty box. But I've always had that problem on my 920 since I got it a year ago.
    11-19-2013 02:13 AM
  8. EchoRedux's Avatar
    I see twitter pictures using desktop and mobile mode on my 1020.
    11-19-2013 03:28 AM
  9. Erik Walther's Avatar
    I see twitter pictures using desktop and mobile mode on my 1020.
    Interesting. I wonder if the problem is only on 92x variants for some odd reason. What about Vine and Instagram vids? Can you view these on Internet Explorer?
    11-19-2013 04:34 PM
  10. Al_2's Avatar
    Just tried an Instagram and Vine video. Both worked. They open in the video player rather than embedded in the browser.
    11-20-2013 04:02 AM
  11. agd87's Avatar
    I have a 920 with the exact same issue. It's really annoying.
    11-20-2013 07:47 AM
  12. Erik Walther's Avatar
    Vine's use to play through the video player. I would tap the vine (picture of the vine with a play button), and it would then open the vine in the video player. But now I just tap the play button and nothing happens.

    I tried these same issues on my brother's Lumia 822 and it doesn't work either. So it's not just a 92x issue.

    Who on Earth do we contact about this to get it fixed? Windows Phone support? Nokia?
    11-30-2013 11:35 AM
  13. caesar500's Avatar
    I have the same issues on my 1020 with Vine videos. There's the user voice site, but I doubt its effectiveness. Maybe contact Microsoft since it appears to be a software issue.
    11-30-2013 11:53 AM
  14. Erik Walther's Avatar
    Yeah I will do that and let y'all know what I figure out. So far only people w/ a Lumia have posted here about having the issue. Any other WP8's having these issues?
    11-30-2013 07:50 PM

Similar Threads

  1. internet Sharing issue on my 1020
    By Dhan117 in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 7
    Last Post: 02-03-2014, 09:43 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 11-18-2013, 01:20 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-17-2013, 11:24 PM
  4. Play To Xbox Not Working
    By Onager1286 in forum Microsoft Surface 2
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2013, 09:40 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 11-17-2013, 07:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD