1. George Jenkinson's Avatar
    My L920 has started to lose track of the time/date - resetting itself to July last year seems the preferred date. When this happens, it causes all sorts of syncing errors with email especially. It also seems to affect Twitter through "network connection" errors.

    It first happened straight after the Black update. I have carried out several resets (volume down and power button), but it still happens. The only apps I have are ebay, LinkedIn, My T-Mobile (UK version), Twitter. My phone is unlocked and I am in the UK.

    Is anyone else have the same problem? Anyone know the cause and therefore the solution?
    01-27-2014 11:22 AM
  2. Karthik Pm's Avatar
    I'm experiencing the same problem in my LUMIA 520.
    manually set the time and date, you may restart the mobile without taking the battery out!
    Don't know the cause actually, it is irritating!
    01-27-2014 11:45 AM
  3. Ashish Kakade05's Avatar
    How did you got lumia black update for your Lumia 520.....does it have double tap to wake up feature???
    01-27-2014 11:48 AM
  4. Karthik Pm's Avatar
    I have Lumia Amber, i said that it is not BLACK UPDATE fault, it may be some other issue, by the way i heard that Lumia 520 is also having Black Update, check in google!
    01-27-2014 12:01 PM
  5. Karthik Pm's Avatar
    I think i found the reason for default in time and date!
    Settings>>>>>Mobile network>>>>> set as automatic
    Settings>>>>> Date and time>>>>>>set as automatic!
    Hope it'll help
    01-27-2014 12:39 PM
  6. iop777's Avatar
    My time randomly resets on me sometimes, I have a Lumia 1020 running Black.
    01-27-2014 01:16 PM
  7. 4everForever's Avatar
    This just happened to me today! I manually set the date and time back to current, and set the date and time to automatically set...
    01-27-2014 08:23 PM
  8. George Jenkinson's Avatar
    I think i found the reason for default in time and date!
    Settings>>>>>Mobile network>>>>> set as automatic
    Settings>>>>> Date and time>>>>>>set as automatic!
    Hope it'll help
    Thanks for the suggestion, I already had this set up to automatic, so it wasn't this.
    01-29-2014 11:04 AM
  9. George Jenkinson's Avatar
    This just happened to me today! I manually set the date and time back to current, and set the date and time to automatically set...
    When I set the time and date, I routinely set the toggle to "Set automatically", but it still happens. There doesn't seem to be a reason, although it's only happened since the Black update came through, so I wondered whether there was a link...
    01-29-2014 11:07 AM
  10. angy ortiz's Avatar
    I had the same problem but it was solved after a hard reset.
    01-29-2014 11:19 AM

Similar Threads

  1. Moliplayer Pro and upnp dlna media server problems.
    By FearL0rd in forum Applications
    Replies: 7
    Last Post: 03-11-2014, 11:51 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 02-03-2014, 07:47 AM
  3. [URGENT] Problem after update
    By juanmar2 in forum Nokia Lumia 620
    Replies: 5
    Last Post: 01-29-2014, 08:36 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 01-27-2014, 09:43 AM
  5. Lumia black wasn't the latest OS version
    By Darren Walsh in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 9
    Last Post: 01-27-2014, 04:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD