1. astroXP's Avatar
    I can't believe the day has finally come

    If I could tell you how many times I would be listening to my favorite song on [place your fav streaming service here] and then I would get a SMS, and when I switched to messaging there'd no background sound :@ But thank goodness that's just something of the past!

    P.S. I noticed many (if not all) available streaming music apps were updated to Mango TONIGHT! (-5 CMD) ... and I almost screamed like a girl when I saw the update lol

    Mango-ready!
    • Last.FM
    • TuneIn Radio
    • iHeart Radio
    • Rdio
    Last edited by astroXP; 10-08-2011 at 12:29 AM.
    Winterfang likes this.
    10-08-2011 12:08 AM
  2. Winterfang's Avatar
    Mango is indeed the fruit of the Gods.
    astroXP likes this.
    10-08-2011 12:57 AM
  3. astroXP's Avatar
    Hey, Last.FM just moved up to version 3.1 :O - I cannot tell any difference so far from 3.0

    Rdio was updated as well, by the way.
    10-18-2011 02:55 AM
  4. Steppa.Sound's Avatar
    Hey, Last.FM just moved up to version 3.1 :O - I cannot tell any difference so far from 3.0

    Rdio was updated as well, by the way.
    I was able to login into Last FM before today's update. But now its behaving very weirdly. I have a station pinned on my start screen, but when I try to access it, the app cant connect to the web. Same thing when I try to log in via the app shorcut. My data connection is working well.

    Anyone else having this problem?
    10-18-2011 11:32 AM
  5. TheWeeBear's Avatar
    Works fine here in the UK from the main app tile or a pinned tile Steppa.Sound.
    10-18-2011 11:34 AM
  6. Steppa.Sound's Avatar
    Works fine here in the UK from the main app tile or a pinned tile Steppa.Sound.
    Hmm. Even removed the app and re-installed, but still no dice.

    Arghh. I guess I will have to use "Mixtapes" as my streaming solution until this bug is resolved.
    10-18-2011 11:51 AM
  7. TheWeeBear's Avatar
    Maybe just a country specific or a carrier temp blip.

    But all is well at the moment in the UK as I just tried it to make sure. :)
    10-18-2011 11:52 AM
  8. Steppa.Sound's Avatar
    Maybe just a country specific or a carrier temp blip.

    But all is well at the moment in the UK as I just tried it to make sure. :)
    Perhaps. Will wait it out and see if its resolved. Thanks for your help.
    10-18-2011 12:24 PM
  9. TheWeeBear's Avatar
    You're welcome, a few months ago the app wouldn't work in the UK, it was fine everywhere else.

    Apparently it was all down to a missing token on their server side of things.

    Was down for nearly 2 weeks until they fixed it, it's been fine since.
    10-18-2011 12:28 PM
  10. theefman's Avatar
    Working fine in the US as well.
    10-18-2011 12:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.