09-16-2013 03:39 PM
42 12
tools
  1. speedtouch's Avatar
    I have noticed that visual voicemail stopped working on my Lumia 620 after 1308 update on T-mobile USA. Have anybody seen that?
    My visual voicemail works, but I enabled it after I got the 1308 update. Maybe you could try a phone reset.
    05-05-2013 10:20 AM
  2. metalchick719's Avatar
    My mother is now using a 620 on T-Mobile as of yesterday. She was getting a steady H on her screen, which is pretty good. Very nice little phone.
    05-10-2013 01:45 PM
  3. lloydns's Avatar
    Awesome! I'm thinking about getting the 620 and then using t-mobiles cheaper plans. Just to clear some things up, when t-mobile says "4G", that's HSPA? And as far as using t-mobile, I just set up a micro sim and plug it in? On their website it didn't list the 620 under byod.
    05-29-2013 06:10 PM
  4. oryan_dunn's Avatar
    Awesome! I'm thinking about getting the 620 and then using t-mobiles cheaper plans. Just to clear some things up, when t-mobile says "4G", that's HSPA? And as far as using t-mobile, I just set up a micro sim and plug it in? On their website it didn't list the 620 under byod.
    Usuaually 4G in T-Mo speak means HSPA+, but the 620 will only work on T-Mo 4G(HSPA+) in areas that have been refarmed. Even in areas that have been refarmed, 4G isn't as fast and doesn't provide as good of coverage as the standard AWS(1700MHz) band HSPA+, which the 620 doesn't support.
    05-30-2013 12:47 PM
  5. eddieDOTexe's Avatar
    Aw man I was hoping to get this for my mother (she loves red) to use on T-mobile. How fast do you guys think they are refarming? My poor Focus Flash only gets EDGE so I know this pain!
    06-01-2013 02:23 AM
  6. metalchick719's Avatar
    It depends on your location. I live in the NYC area, so the refarming is a go over here. I only first noticed it was done in my area in November of last year, when I was pleasantly surprised to see a 3G on my iPhone 4. LTE is going pretty well, too. I don't get that in my house, but I've definitely seen a steady LTE showing on my 920 when I'm out in nearby areas.
    06-03-2013 12:46 PM
  7. Darren Lay's Avatar
    I don't know what this means, but today I was playing with my dad's Lumia 620 on T-Mobile and under Settings -> Access Point there is an option for T-Mobile ipv6. I made that active and I have noticed the internet speeds are much improved. I am in the Los Angeles area, BTW.
    06-04-2013 11:01 PM
  8. EBynum's Avatar
    I just got an unlocked Lumia 620 and signed up for a T-Mobile Pay By The Day plan. I have a Lumia 920 for my main phone, so the 620 will mainly be used on WiFi as a media device. Does anyone know if there is a My T-Mobile app that can be installed on the 620? I've tried searching for one, but no luck. If the app exists, and any of you are using it, please let me know where to find it and how to install it on my phone. Thanks!
    06-06-2013 08:48 PM
  9. speedtouch's Avatar
    I just got an unlocked Lumia 620 and signed up for a T-Mobile Pay By The Day plan. I have a Lumia 920 for my main phone, so the 620 will mainly be used on WiFi as a media device. Does anyone know if there is a My T-Mobile app that can be installed on the 620? I've tried searching for one, but no luck. If the app exists, and any of you are using it, please let me know where to find it and how to install it on my phone. Thanks!
    My Account | Windows Phone Apps+Games Store (United States)
    06-06-2013 10:48 PM
  10. EBynum's Avatar
    Thanks! I just installed the app on my 620, but it doesn't work with just WiFi. I had to turn on the data connection in order to log into my account. The account info wasn't correct, but that could be because I just activated the account today.
    06-07-2013 02:36 AM
  11. speedtouch's Avatar
    Thanks! I just installed the app on my 620, but it doesn't work with just WiFi. I had to turn on the data connection in order to log into my account. The account info wasn't correct, but that could be because I just activated the account today.
    Maybe T-Mo needed you to log in over T-Mo's data connection so they could verify you as a T-Mo customer. Possibly you can use it over WiFi now, since you're verified. Maybe?
    06-07-2013 11:30 PM
  12. Darren Lay's Avatar
    What speeds are you guys getting on HSPA+? When I do a speed test using the speedtest.net app, I get around 3.5 - 5 Mbps.
    06-09-2013 01:07 PM
  13. metalchick719's Avatar
    Thanks! I just installed the app on my 620, but it doesn't work with just WiFi. I had to turn on the data connection in order to log into my account. The account info wasn't correct, but that could be because I just activated the account today.
    You always have to use your data to activate your My Account on T-Mobile. It's just always the way T-Mo has operated.
    06-09-2013 02:25 PM
  14. nfbsk's Avatar
    Hey guys, for those using the 620 on TMobile USA, is your roaming icon always visible? I have tried playing around with access point settings, turning off roaming, and disabling 3G with no luck. Very irritating to constantly see the triangle.
    09-15-2013 10:28 AM
  15. speedtouch's Avatar
    Hey guys, for those using the 620 on TMobile USA, is your roaming icon always visible? I have tried playing around with access point settings, turning off roaming, and disabling 3G with no luck. Very irritating to constantly see the triangle.
    Not for me. I am pretty much permanently on E (2G Edge).
    09-15-2013 09:23 PM
  16. nfbsk's Avatar
    Did you use a newer non-cut micro sim? My theory is that the sim I'm using now is too old. I have been using it for about 8 years or more.
    09-15-2013 09:49 PM
  17. speedtouch's Avatar
    Did you use a newer non-cut micro sim? My theory is that the sim I'm using now is too old. I have been using it for about 8 years or more.
    I think you do need to use a new SIM. Mine is new and I sometimes get 3G and HSPA. As I understand it, the new SIMs allow you to connect to 3G/4G/LTE, whereas the old SIMs know nothing of those data frequencies. Get a new SIM and see what happens.
    09-16-2013 03:39 PM
42 12

Similar Threads

  1. Anyone using a Windows phone NOT on a major carrier?
    By dainla in forum Other Operating Systems
    Replies: 11
    Last Post: 12-05-2012, 07:51 AM
  2. Anyone use the AT&T Mobile Transfer App?
    By yeewiz in forum Other Operating Systems
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2012, 10:25 AM
  3. Anyone used a Verizon Trophy on ATT?
    By camaroguy in forum Windows Central Archive
    Replies: 0
    Last Post: 03-27-2012, 12:36 PM
  4. Has anyone used Bluetooth on Titan?
    By neftv in forum Windows Central Archive
    Replies: 6
    Last Post: 01-02-2012, 06:30 PM
  5. Can you use the GSM HTC 7 Pro on T-Mobile with 3G?
    By L3vi in forum Windows Central Archive
    Replies: 0
    Last Post: 08-19-2011, 10:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD