07-05-2013 08:29 PM
678 ... 56789 ...
tools
  1. Gulicho's Avatar
    I'm on the east coast with At&T and my 920. Did the 1308 update and I do not have the storage check app. Has anyone had this issue?

    Thanks
    Scott
    Yup got the same problem, I have no clue what the problem is.
    rimlover likes this.
    03-28-2013 11:27 AM
  2. Dave Blake's Avatar
    Yup got the same problem, I have no clue what the problem is.
    You guys realize its not an app. You will find it in Settings not the app list.
    03-28-2013 11:35 AM
  3. Nimdock's Avatar
    So we shouldn't report problems because they are minor??
    Hehe, that is not what I am saying at all so just never mind.
    03-28-2013 11:37 AM
  4. jfa1's Avatar
    I did a force check but its showing "Your phont is up to date".
    Is dis location specific? Im from india
    Its only ATT NL 920's
    03-28-2013 11:48 AM
  5. isnoozu's Avatar
    After successful firmware update experienced a crash & restart when trying to Share a picture just took with camera.
    03-28-2013 11:53 AM
  6. mharr's Avatar
    Seems like my GPS/Battery issue is fixed. It used to be quite reliable problem: 1) Use any app that used GPS, 2) Exit app (and all apps that use GPS), 3) Battery drained in few hours. It appeared that once turned on, GPS would not turn off and battery would drain quickly until I did a power cycle (off/on) to turn off GPS.

    To test this after the upgrade last evening, I used Nokia Drive for the commute to work, then exited the app. No power cycle done today, and my battery is still >90% 5 hours later! Thanks <ATT | Nokia | whoever>!
    03-28-2013 11:55 AM
  7. jfa1's Avatar
    Havent noticed that on mine after the update and here where I live we just got LTE turned on yesterday afternoon
    03-28-2013 11:58 AM
  8. TheSuperject's Avatar
    Has anyone here had any issues with data connectivity after the update? I'm in Atlanta, and for whatever reason, I'm not getting any data connection in areas where I used to have no problem at all connecting.
    03-28-2013 12:08 PM
  9. BuddhaLite's Avatar
    YES! My signal issues are horrible today. I'm lucky if I even have a signal and battery life is getting killed from it.

    Also text messages keep reporting that they're failing but people are reporting getting multiples.
    03-28-2013 12:15 PM
  10. ZombieBacchus's Avatar
    Oh yeah. I am in Boston and am constantly getting NO signal at all. I was hoping that it was just a Boston outage or something but now I am worried it may have something to do with the update.
    03-28-2013 12:16 PM
  11. dkp23's Avatar
    Yes i was in bay area california seems to be fixed now, but now i am having battery drain
    03-28-2013 12:28 PM
  12. rimlover's Avatar
    you'll need to check Nokia's latest extras+info update. It should be 1.8.1.140 version. I got mine after I installed the update after the firmware update.
    i have the 1308. but when i checked the extra+info, my firmware is 1.5.2.3. when i check for update it says i have the latest update. odd.
    03-28-2013 12:28 PM
  13. dkp23's Avatar
    Has anyone here had any issues with data connectivity after the update? I'm in Atlanta, and for whatever reason, I'm not getting any data connection in areas where I used to have no problem at all connecting.
    Yes, i was yesterday for most of the day after the update in california. Seems to be ok now today after trying a little.

    Problem is no, i have a battery drain issue. NOt sure if its lockwidget or not, but not liking this drain.
    03-28-2013 12:29 PM
  14. alex2364's Avatar
    my GPS is now locating me correctly. It was reporting that I was somewhere close to NY last night. And I noticed that when it was incorrectly locating me, the circular marker in Here Maps (that shows your location on the map) was grayed out. However, this morning when it started locating me correctly the marker was green. Seems to me that last night the GPS wasn't able to get a lock onto the satellites or something. Are you guys still seeing GPS issues?
    The GPS locates me fine when I'm in a map app, but after I exit maps, it'll default back to NY after a few hours. Problem with this is that I have my weather live tile and lock screen set to the current GPS location. So it'll think I'm in NY unless I go into HERE Maps and then go into my weather app.
    03-28-2013 12:32 PM
  15. phirefly's Avatar
    I'm having the same issue. I noticed it just after the update and a reboot cleared it last night but then it showed up again this morning and a reboot fixed it again... I always have bad signal at my desk so I won't know much more until tonight. I hope it clears itself up.

    EDIT: Just to try something, I shutdown, removed my sim and started back up. shut back down, put the sim back in and started back up. The phone told me it was now in GSM mode which I've never seen before. I've seen this trick work on VZW LTE phones to get them to update tower info which is why I tried it.

    EDIT:EDIT: South West Ohio here and still having issues.
    Last edited by phirefly; 03-28-2013 at 02:11 PM.
    03-28-2013 12:42 PM
  16. warrentaye's Avatar
    The GPS locates me fine when I'm in a map app, but after I exit maps, it'll default back to NY after a few hours. Problem with this is that I have my weather live tile and lock screen set to the current GPS location. So it'll think I'm in NY unless I go into HERE Maps and then go into my weather app.
    I had this issue also but it seemed to fix itself this morning, but yes location has been wonky. Also amazingly this update made changes to the vibration on the phone, it does not rattle anymore!
    03-28-2013 12:47 PM
  17. aaa6112's Avatar
    @NokiaCareUS just replied to my tweet and said that the volume defaulting to 19/30 upon restart is not a bug. It is by design. They say that if your phone's volume was anything below 19 before restarting, the phone should have that same volume level after restarting, but the phone will not start up with a volume higher than 19.

    http://twitter.com/NokiaCareUS/statu...25238297821184

    http://twitter.com/NokiaCareUS/statu...25236028719106

    Too bad I don't remember the behavior from before the firmware update.
    03-28-2013 12:47 PM
  18. 9500ix24's Avatar
    Hmm no issues at all.
    Sent from my Nokia Lumia 920 using Board Express
    03-28-2013 12:53 PM
  19. brianLTE's Avatar
    Same here my battery was great pre update. Now its pretty bad. But now I'm that "my battery sucks post update" guy. Damnit...


    Yes, i was yesterday for most of the day after the update in california. Seems to be ok now today after trying a little.

    Problem is no, i have a battery drain issue. NOt sure if its lockwidget or not, but not liking this drain.
    03-28-2013 12:56 PM
  20. SahilShah's Avatar
    No issue with my AT&T Black Nokia Lumia 920...I get full 4G LTE in Chicago, Illinois.
    03-28-2013 12:57 PM
  21. epearson2's Avatar
    OK so I updated OTA and even tried to manually update all the Nokia Apps by scanning QR codes online someone posted and I am running the 1308 firmware. HOWEVER, I do NOT have the Storage Check app. This is very frustrating. Does anyone have a link or address i can go to on my phone do a manual update/install? or would a soft reset fix it?
    03-28-2013 01:06 PM
  22. aaa6112's Avatar
    OK so I updated OTA and even tried to manually update all the Nokia Apps by scanning QR codes online someone posted and I am running the 1308 firmware. HOWEVER, I do NOT have the Storage Check app. This is very frustrating. Does anyone have a link or address i can go to on my phone do a manual update/install? or would a soft reset fix it?
    It is NOT an app. It is an option (most likely the last option) under Settings.
    03-28-2013 01:15 PM
  23. Squatting Hen's Avatar
    Data now seems to be spotty. Sometimes it is very slow and other times it doesn't want to work. Never had the issue before.
    03-28-2013 01:16 PM
  24. tehkei's Avatar
    After update, my LTE keeps turning off and on, text messages are being sent twice, cant even receive email, not sure if its just att service or if this new update is messing with my connection. tried rebooting, may have to revert back to factory :(
    03-28-2013 01:21 PM
  25. WPer's Avatar
    I notice my phone starts to drop calls after the update. It happens to me every one minute in a five-minute call. Not sure if that is because of my cheek accidentally touching the screen or a signal reception problem. But it never happened before at the same place. (my office)
    03-28-2013 01:25 PM
678 ... 56789 ...

Similar Threads

  1. (WTS) AT&T Black Nokia Lumia 920
    By Alex Rodriguez Jr. in forum Marketplace Archive
    Replies: 6
    Last Post: 03-20-2013, 12:52 PM
  2. Nokia Lumia 920 and HTC 8x at local Best Buy
    By gudnuf4u in forum Other Operating Systems
    Replies: 15
    Last Post: 11-05-2012, 08:35 PM
  3. Radio Shack: Nokia Lumia 920 AT&T Video
    By VagrantWade in forum Windows Phones
    Replies: 0
    Last Post: 11-05-2012, 03:16 PM
  4. Nokia Lumia 920 Preorder available at BestBuy.com
    By VagrantWade in forum Windows Phones
    Replies: 75
    Last Post: 10-26-2012, 10:11 PM
  5. Nokia Lumia 920 to be an AT&T exclusive
    By Garrett92C in forum Windows Phones
    Replies: 35
    Last Post: 10-06-2012, 02:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD