1. Jazmac's Avatar
    There are probably a myriad of reasons why networks behave the way they do but here is a tip I stumbled onto that might help if you are having trouble sending pictures via MMS on your Nokia Lumia 920.

    Go into your settings and tap "access point". Its on the bottom of the list.

    Then, once inside there are settings for

    AT&T - LTE 1
    ,- Lumia
    AT&T - LTE 2 - Lumia
    and AT&T 3G.

    Make sure you are attached to the correct band otherwise you will have trouble with your LTE network. Mine was set to LTE 1 and I could not send pictures via MMS. I kept getting this "unable to send" error. Once I changed it to LTE 2, I had no trouble sending pic via MMS. The AT&T support center wanted to hard reset my phone "hoping" that would resolve the problem. It probably would not and I then have to redo my screen again. (A non starter) Changing this setting also improved my overall network experience as a bonus.
    Attached Thumbnails lte1.png   lte2.png  
    Laura Knotek likes this.
    05-19-2013 09:07 PM
  2. Sam Sabri's Avatar
    I have a Lumia 920 from Build. Using Access Point helped me get MMS working fine on T-Mobile! :)
    metalchick719 likes this.
    05-19-2013 09:14 PM
  3. Jazmac's Avatar
    I have a Lumia 920 from Build. Using Access Point helped me get MMS working fine on T-Mobile! :)
    Nice. Whats special about the phones from Build? Unlocked?
    05-19-2013 09:58 PM
  4. Sam Sabri's Avatar
    Nice. Whats special about the phones from Build? Unlocked?
    Unlocked...and they are quad band devices. So can virtually work on any carrier.
    Jazmac and Laura Knotek like this.
    05-22-2013 05:17 PM
  5. pankaj981's Avatar
    Unlocked...and they are quad band devices. So can virtually work on any carrier.
    You mean penta band? :P
    05-24-2013 02:52 PM
  6. MS_SURVEYOR's Avatar
    There are probably a myriad of reasons why networks behave the way they do but here is a tip I stumbled onto that might help if you are having trouble sending pictures via MMS on your Nokia Lumia 920.

    Go into your settings and tap "access point". Its on the bottom of the list.

    Then, once inside there are settings for

    AT&T - LTE 1
    ,- Lumia
    AT&T - LTE 2 - Lumia
    and AT&T 3G.

    Make sure you are attached to the correct band otherwise you will have trouble with your LTE network. Mine was set to LTE 1 and I could not send pictures via MMS. I kept getting this "unable to send" error. Once I changed it to LTE 2, I had no trouble sending pic via MMS. The AT&T support center wanted to hard reset my phone "hoping" that would resolve the problem. It probably would not and I then have to redo my screen again. (A non starter) Changing this setting also improved my overall network experience as a bonus.
    I'm with AT&T. I'm running 1314. I don't have Access Point?
    05-25-2013 01:27 AM
  7. pankaj981's Avatar
    I'm with AT&T. I'm running 1314. I don't have Access Point?
    download it from here...

    http://www.windowsphone.com/s?appid=...3-25c10463942d
    05-25-2013 01:33 AM
  8. Jonnny4's Avatar
    I just received a refurbished Nokia Lumia 920, had issues with 2 others, and my new one has these options, I couldn't stream music at all. How can I tell if this is a build model? Or did someone carrier unlock it?
    06-15-2013 11:07 PM
  9. GoodThings2Life's Avatar
    @Jazmac, wow thank you very much. I've had mixed results switching profiles... it seems one profile works for a while and then I have to switch it from time to time.

    Interesting that my girlfriend and I both have 920's... both on the same account... and tonight, sitting next to each other she sent me a pic, and I couldn't get it.

    Both profiles have the same http://mmsc.mobile.att.net/ address, but when I browsed to it with LTE1, I got an 403 error-- access denied while she got a 400 error. When I switched to LTE2, I also got 400 error, and the messages came through successfully.

    I wonder if this is a service provisioning error. But curiously, it was working great until this past weekend, and the only thing new for me is that I ordered a Lumia 1020 last week.
    07-23-2013 08:06 PM
  10. mth17's Avatar
    if you guys are still having problems, you can take a look at the solution i have posted in this thread:
    http://forums.windowscentral.com/nok...mia-920-t.html

    it might help you :)
    08-17-2013 12:22 AM
  11. unknowndanny's Avatar
    This had previously helped when I couldn't send pictures or connect to the internet, but after yesterdays update (02/03/2014) to Lumia Black, the LTE options are not even available anymore... any suggestions?
    02-04-2014 08:47 AM

Similar Threads

  1. Can't send MMS messages while on wifi
    By Steephill in forum Other Operating Systems
    Replies: 34
    Last Post: 05-02-2015, 09:14 AM
  2. If your Live tiles are not working, this might help
    By NokFromApp in forum Windows Phones
    Replies: 36
    Last Post: 10-24-2013, 01:17 PM
  3. Can you send an SMS from your phone through your computer?
    By Ridlah in forum Other Operating Systems
    Replies: 6
    Last Post: 04-04-2013, 10:27 AM
  4. Can't send MMS. Anyone here on T-Mobile U.K?
    By Retro_uk in forum Other Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: 12-10-2012, 01:45 AM
  5. We can't send this right now
    By toddpart in forum Microsoft Surface Laptop
    Replies: 3
    Last Post: 11-17-2012, 12:48 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD