1. Dalali's Avatar
    After amber update my lumia 920 battery drains super fast but when i'm restarting the phone the battery level jumps to where it supposed to be.
    Also when I chearg the phone the battrey shows charging but the battery percent keeps going down.
    It happens to anyone else?
    10-07-2013 05:26 AM
  2. montsa007's Avatar
    Make sure you are not signed in to facebook chat.
    Do a soft reset (Different from a power off and power on)
    Is your sim card old? (It can also kill battery)
    Are you in areas with low/poor network connections?
    Is 3G on all the time?
    Are you running any weird apps (Like a monster named skype which eats nothing but battery for lunch/dinner)?
    10-07-2013 05:45 AM
  3. Dalali's Avatar
    Make sure you are not signed in to facebook chat. I'm not
    Do a soft reset (Different from a power off and power on) I did still the same
    Is your sim card old? (It can also kill battery) I'ts the same even without a sim card
    Are you in areas with low/poor network connections? Yes
    Is 3G on all the time? Yes
    Are you running any weird apps (Like a monster named skype which eats nothing but battery for lunch/dinner)? I do run Skype

    The problem is less about the drain of the battery, because it isnt real whan i'm restart the phone the battery goes back to normal value, and also the fact that he w'ont show my charging.
    10-07-2013 05:57 AM
  4. montsa007's Avatar
    Make sure you are not signed in to facebook chat. I'm not
    Do a soft reset (Different from a power off and power on) I did still the same
    Is your sim card old? (It can also kill battery) I'ts the same even without a sim card
    Are you in areas with low/poor network connections? Yes
    Is 3G on all the time? Yes
    Are you running any weird apps (Like a monster named skype which eats nothing but battery for lunch/dinner)? I do run Skype


    The problem is less about the drain of the battery, because it isnt real whan i'm restart the phone the battery goes back to normal value, and also the fact that he w'ont show my charging.
    The green points rectify your problem,
    Try to turn off 3G and Skype for a day and see how it goes.
    10-07-2013 06:09 AM
  5. Dalali's Avatar
    wp_ss_20131007_0002.png
    Look at the graph, it does'nt make any sense.
    10-07-2013 06:39 AM
  6. Dalali's Avatar
    Update: After a hard reset, the problem is still exists.
    10-07-2013 09:19 AM

Similar Threads

  1. L620 with L520 Battery (by Mugen Power)
    By Checki in forum Windows Phones
    Replies: 29
    Last Post: 09-29-2014, 03:49 AM
  2. Lumia 520, Store problem - "No results"
    By vozdratebra in forum Windows Phones
    Replies: 13
    Last Post: 09-26-2014, 05:36 PM
  3. Hows the battery life?
    By darwichee in forum Windows Phones
    Replies: 67
    Last Post: 12-04-2013, 12:15 PM
  4. Battery saver setting not working anymore
    By Mhkw in forum Windows Phones
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2013, 03:04 PM
  5. Led lamp blink when charging battery
    By CarterrVeraco in forum Windows Central Archive
    Replies: 2
    Last Post: 10-06-2013, 01:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD