1. pconge's Avatar
    Hi Guys,

    I would like to ask for your help. I am having this weird 3G connection with my phone. My office area has a good 3G and HSDPA connection but my phone always stays with EDGE. Recently, I tried connecting to one of the office Wifi then upon connection my signal changed to H+. When I turn off Wifi, after a while connection will go back to EDGE and stay there. I really do not have a good explanation as to why this is happening. I have tested this for 1 week and it's consistent.
    Anybody with the same issue?

    Thanks,
    Patrick
    03-23-2014 09:38 PM
  2. taymur's Avatar
    this might be stupid, but could it be your operator not allowing you to connect over 3G?
    03-24-2014 01:11 AM
  3. pconge's Avatar
    Hi taymur. I have an unlimited data plan and 3g works fine in the area where I live. My problem is only in my office area. 2 weeks ago I had a galaxy s3 and 3g signal was always full. I wish there was a way to force 3g connection on a lumia 920.
    03-24-2014 11:12 AM

Similar Threads

  1. Just one issue with Ativ S Neo
    By Benito Sifuentes in forum Windows Phones
    Replies: 6
    Last Post: 04-09-2014, 12:15 AM
  2. Phone numbers and contacts name issue
    By hharry in forum Windows Phones
    Replies: 10
    Last Post: 03-31-2014, 06:16 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 03-25-2014, 01:40 PM
  4. Ps3 won't connect to WiFi hotspot
    By jpling in forum Other Operating Systems
    Replies: 1
    Last Post: 03-23-2014, 11:24 PM
  5. Windows Phone 8 wifi issue
    By BrandonTeoh in forum Other Operating Systems
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2014, 10:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD