12-14-2016 11:40 AM
244 ... 45678 ...
tools
  1. spyderzWPC's Avatar
    anybody notice the fan on the power supply is loud and always running?
    03-26-2014 08:50 AM
  2. Coreldan's Avatar
    anybody notice the fan on the power supply is loud and always running?
    In instant-on mode, yes. This is normal. The problem with small fans is that they tend to make quite a bit of noise. That's the reason the console itself is pretty quiet cos of the huge *** fan and good ventilation.
    03-26-2014 08:58 AM
  3. ncxcstud's Avatar
    I got hit with the 'grinding noise' from the disc tray. It isn't harmful to any discs that I have (though it can sound terrible). Sometimes it takes 10+ tries to get a game to work when putting in the disc. Very annoying.

    Anyways - talk to customer support and they were VERY good at helping me out. They are sending me a replacement console (should be here today or tomorrow) and I'll throw my 'old' console into the box and send it back. I even got a free game out of it for my troubles.
    03-26-2014 11:24 AM
  4. berty6294's Avatar
    I got hit with the 'grinding noise' from the disc tray. It isn't harmful to any discs that I have (though it can sound terrible). Sometimes it takes 10+ tries to get a game to work when putting in the disc. Very annoying.

    Anyways - talk to customer support and they were VERY good at helping me out. They are sending me a replacement console (should be here today or tomorrow) and I'll throw my 'old' console into the box and send it back. I even got a free game out of it for my troubles.
    Mine does that every now and then. Just gave it a smack and it was good, but a free game?? I may try that...
    03-26-2014 11:29 AM
  5. ncxcstud's Avatar
    You are given a choice between...

    Forza
    Dead Rising 3
    Zoo Tycoon
    Ryse: Son of Rome

    I chose Zoo Tycoon. My daughters and wife love it.
    03-26-2014 11:38 AM
  6. peachy001's Avatar
    You are given a choice between...

    Forza
    Dead Rising 3
    Zoo Tycoon
    Ryse: Son of Rome

    I chose Zoo Tycoon. My daughters and wife love it.
    I got a free game too. I also went for Zoo Tycoon, although none of them have bothered with it. I though my GF and daughter would be all over it. I also got a wireless controller too, purely because the replacement box they sent was scratched to high heaven. Took me 2 months to negotiate the extra controller. They wanted me to return it again (would have taken me to Xbox 3). I did not want to send another back so asked them for another option. Oh, I also got 6 months Live too.
    03-26-2014 11:47 AM
  7. Moiz Mian's Avatar
    My xbox has been acting very strange recently. There are two issues and I'm not sure if they are related.

    The first one is that my xbox has completely stopped responding to yes and no when I say turn off. It'll go to the screen, and no matter how many times I scream yes or no, it won't respond. It used to be perfect.

    Second, sometimes the voice commands will freeze up and it won't listen to me or even respond to Xbox. And then I'll wait 5-6 minutes, try again and it'll work. Has anyone had issues like this? It's extremely frustrating.

    I don't have the beta or anything, and I'm wondering if I need to get it replaced under warranty. I'm not sure what's going on at all. I tried recalibrating the kinect as well. It didn't fix it
    04-04-2014 05:22 PM
  8. Moiz Mian's Avatar
    Anyone having problems with turning off the Xbox with voice command after the update (or at least the last few days?). Problems seems similar to what I have with the Xbox On-command. At least Xbox On I can get to work with a really high pitched voice (thus I never use it), but somewhy the "Yes" part of the Xbox, turn off has stopped working. All other voice commands are still working just about perfectly, but it just simply won't take the "Yes" anymore. And I've basically always turned the device off with a voice command, so I know that this is recent and not how it has acted the past month.
    Are you still having this issue? Mine just started doing this a week or two ago
    04-04-2014 05:26 PM
  9. dby2011's Avatar
    They just released an update today for those in the preview program that addresses that very issue.
    04-04-2014 05:28 PM
  10. Coreldan's Avatar
    Are you still having this issue? Mine just started doing this a week or two ago
    I havn't had it the last few weeks at least, it sorta comes and goes with every update lol
    04-05-2014 04:39 AM
  11. tk-093's Avatar
    Ok, has anybody seen this? My XBone is working fine... been playing Titanfall non-stop. Though it does recognize me and log me in, however, other then then main page of tiles, all the other ones to the left and right will never load. It just tells me there is a problem with my connection, even though there is not.
    04-08-2014 08:16 AM
  12. Coreldan's Avatar
    Ok, has anybody seen this? My XBone is working fine... been playing Titanfall non-stop. Though it does recognize me and log me in, however, other then then main page of tiles, all the other ones to the left and right will never load. It just tells me there is a problem with my connection, even though there is not.
    Power cycle it, as in hold the power button for like 6s or so or optionally take out the power cable for a few seconds, but I guess the power button is more gentle :P
    04-08-2014 09:24 AM
  13. tk-093's Avatar
    Power cycle it, as in hold the power button for like 6s or so or optionally take out the power cable for a few seconds, but I guess the power button is more gentle :P
    Fixed. Though I'm not 100% what it was. I did a power cycle the other day, but I did it from the settings menu so I am not 100% sure that was a full blown cold restart because I didn't pay attention to how long it took to boot back up, so it could have totally been user error on my part.

    The other thing I just noticed is that when I went into the advanced settings, my XBone had my router IP as the DNS server. I updated my router to push out Google's DNS servers. So either the hard reboot or the DNS fixed it.

    I'm guessing it might have been the hard reboot, because I've had no issues with multiplayer and stuff and unless they are just using hardcoded IP addresses (I would assume not) it's been working fine.
    04-08-2014 11:23 AM
  14. michfan's Avatar
    Fixed. Though I'm not 100% what it was. I did a power cycle the other day, but I did it from the settings menu so I am not 100% sure that was a full blown cold restart because I didn't pay attention to how long it took to boot back up, so it could have totally been user error on my part.

    The other thing I just noticed is that when I went into the advanced settings, my XBone had my router IP as the DNS server. I updated my router to push out Google's DNS servers. So either the hard reboot or the DNS fixed it.

    I'm guessing it might have been the hard reboot, because I've had no issues with multiplayer and stuff and unless they are just using hardcoded IP addresses (I would assume not) it's been working fine.
    I have the problem with pins and games/apps/video/music tiles not loading every 4-5 days and have to do a power cycle each time. It's very annoying because I don't know how to access the store to check for new DLC if I don't have the tile on the screen. Everything else I can navigate to using voice control. But this still shouldn't be happening as often as it does.
    04-08-2014 11:52 AM
  15. michfan's Avatar
    Fixed. Though I'm not 100% what it was. I did a power cycle the other day, but I did it from the settings menu so I am not 100% sure that was a full blown cold restart because I didn't pay attention to how long it took to boot back up, so it could have totally been user error on my part.

    The other thing I just noticed is that when I went into the advanced settings, my XBone had my router IP as the DNS server. I updated my router to push out Google's DNS servers. So either the hard reboot or the DNS fixed it.

    I'm guessing it might have been the hard reboot, because I've had no issues with multiplayer and stuff and unless they are just using hardcoded IP addresses (I would assume not) it's been working fine.
    I have the problem with pins and games/apps/video/music tiles not loading every 4-5 days and have to do a power cycle. It's very annoying because I don't know how to access the store to check for new DLC if I don't have the tile on the screen. Everything else I can navigate to using voice control. But this still shouldn't be happening as often as it does.
    04-08-2014 11:54 AM
  16. Coreldan's Avatar
    The problem is about typically a problem on Live's end, but the problem on "our end" is about the console somehow getting stuck to Live having a problem even if it's gone already. It's very similar to sometimes needing a ctrl + F5 (a fresh page refresh without using cache) on a website if something isn't really working. What power cycling does is empty the cache on the Xbox One so it properly checks for whether Live works again or not.

    Shouldn't be too hard to fix, but surprised it hasn't yet. Perhaps something I should write about on the preview feedback..
    04-08-2014 12:48 PM
  17. tatotiburon's Avatar
    today the youtube app got a new update, now you can snap it and upload clips...nice stuff and i thought "great maybe they will fix it" and i was wrong is the same mess as always, since a few month i can't watch a video complete, always buffering, i unistall it, install it and the same thing
    04-08-2014 07:50 PM
  18. tk-093's Avatar
    today the youtube app got a new update, now you can snap it and upload clips...nice stuff and i thought "great maybe they will fix it" and i was wrong is the same mess as always, since a few month i can't watch a video complete, always buffering, i unistall it, install it and the same thing
    I also have noticed the youtube app buffers like all the time.
    04-10-2014 09:06 AM
  19. MobileVortex's Avatar
    I've never had this issue... Are you on wifi or wired?
    04-10-2014 10:08 AM
  20. tatotiburon's Avatar
    wired and wifi, the same problem
    04-10-2014 11:03 AM
  21. MobileVortex's Avatar
    That is so strange, im going to try it when i get home. I use Youtube more then netflix and ive never seen this.
    04-10-2014 02:17 PM
  22. oldpueblo's Avatar
    If you get lots of buffering, what DNS servers are you using? If you're using something like family filtering via DNS (ala open DNS) I've seen it cause these buffering problems. I had to stop using it at my house for that very reason, which is a shame because it's a nice additional buffer for the kids. You might manually try different DNS servers and see if it helps. Reboot everything of course after changing it. You might even want to change it at the router level.
    04-10-2014 04:19 PM
  23. tatotiburon's Avatar
    i don't use open dns or something like that...i only have the dns from my isp.

    i don't know what's going on, netflix works ok, YouTube on IE runs fine

    and besides that i can't find any ranked match on KI....all the connections test are fine, my nat is open...so frustated

    i'm in the preview program
    04-10-2014 07:58 PM
  24. oldpueblo's Avatar
    i don't use open dns or something like that...i only have the dns from my isp.

    i don't know what's going on, netflix works ok, YouTube on IE runs fine

    and besides that i can't find any ranked match on KI....all the connections test are fine, my nat is open...so frustated

    i'm in the preview program
    ISP can still be bad, try google or another free DNS service anyway as a test.
    04-10-2014 09:16 PM
  25. MobileVortex's Avatar
    Try setting your dns to 8.8.8.8 and 8.8.4.4
    04-11-2014 09:46 AM
244 ... 45678 ...

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 04-25-2014, 02:41 PM
  2. Nokia 928 and Excel
    By windows928 in forum Nokia Lumia 928
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2013, 12:21 PM
  3. blackberry messenger and whatsapp
    By Aniket Mhatre in forum Nokia Lumia 620
    Replies: 2
    Last Post: 12-14-2013, 05:41 PM
  4. Xbox Phone?
    By unstoppablekem in forum Upcoming & Rumored Phones
    Replies: 4
    Last Post: 12-08-2013, 06:35 PM
  5. Reviews for the Xbox One on AmazonNot so good
    By unstoppablekem in forum The Xbox Lounge
    Replies: 5
    Last Post: 11-22-2013, 08:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD