Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. davekr#WP's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
       #1  
    Hi All,

    I have the Samsung Focus (previously had an iPhone 4 but thought I'd give Windows Phone a try). So far I like it, but last night I found a strange problem that I'm having with pictures taken by the camera. It seems that if I send a picture that was taken by the phone camera to my wife's iPhone 4 (either via MMS or email) the iPhone cannot save the picture. My wife can view the pictures either in the email app or the Messaging app, but when she tries to save them she gets this "Updating library...please wait" message and the picture never shows up in the Photos app. Also, I can send her photos that have been saved to my Focus (but not taken by its camera) and she can save them on her iPhone with no problems. It makes me believe the format of jpeg that the Focus camera saves the pictures as is causing a problem with the iPhone. Has anyone seen this as well and if so, is there a way to fix the issue?
  2. IamNabil's Avatar
    Member

    Posts
    143 Posts
    Global Posts
    186 Global Posts
    #2  
    It is a well known problem. Perhaps a fix is coming in the nodo update.

    Sent from my SGH-i917 using Board Express
    Thanked by:
  3. davekr#WP's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by iamnabil View Post
    It is a well known problem. Perhaps a fix is coming in the nodo update.

    Sent from my SGH-i917 using Board Express
    Thanks for letting me know. Hopefully the nodo update takes care of this (and hopefully it comes tomorrow as rumored!).
  4. davekr#WP's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
       #4  
    Sadly, it doesn't look like the Nodo update fixed this. Very disappointing.

Posting Permissions