1. Subserved_Meteor's Avatar
    I couldn't find this anywhere on the internet or in the forums so I'll start a new thread. I noticed this now a couple of times that at certain times (when i'm at home ironically) where I usually see my carrier's name it will simply say "home service". I thought this could be something that has to do with my carrier, but I recently changed carriers and it still shows up. Had it on my old LG Optimus 7 and now on my HTC HD7. Anyone else seen this before?
    12-14-2012 02:19 PM
  2. inteller's Avatar
    well...who is your carrier?
    12-14-2012 03:33 PM
  3. eric12341's Avatar
    I've seen it a few times on my T-mobile HD7 but only when switching towers. It went away after a few seconds.
    Subserved_Meteor likes this.
    12-14-2012 03:38 PM
  4. iop777's Avatar
    I've seen it on my unlocked Lumia 900 with Bell, it goes away quick and doesn't seem to effect anything.
    12-14-2012 04:14 PM
  5. Subserved_Meteor's Avatar
    I was on Sunrise when I lived in Switzerland, moved to Singapore and have SingTel now.
    12-14-2012 09:19 PM
  6. SinisterDuck's Avatar
    I just noticed it today when I booted my phone. It said "Home Service" for about 10 seconds before it changed to AT&T. Thought it might be searching for a signal.
    12-14-2012 10:29 PM
  7. Subserved_Meteor's Avatar
    just curious, have any of you seen this or something similar on an other OS? WP7 was my first smartphone, so can't really compare :)
    12-15-2012 07:47 AM
  8. inteller's Avatar
    most likely the ROM version you have doesn't have that carrier in the database so it is defaulting to Home Service.
    12-15-2012 11:15 AM
  9. KristianHognas's Avatar
    every time I boot it seems to take ages to get a signal again on my 920, sometimes i need to reeboot to get it to work. the home service appears after every boot and it doesnt seem to go away without booting every time either... Called my service provider and they had no idea what i was talking about so went on nokia livechat customer service and thay had no idea either. so, at least Ive informed someone about the problem but no one seems to have a clue nor a way to fix it. (sorry about the english, not my mothertongue)
    12-15-2012 11:26 AM
  10. Subserved_Meteor's Avatar
    oh no on the contrary, my carrier does usually show, it's just every now and then that "Home Service" shows up. But it doesn't go away after a couple of seconds as others described in this thread, i've seen it stick there for a couple of minutes, even managed to make phone calls or text. I mean it is not a problem or anything, I was just curious.
    12-15-2012 11:31 AM
  11. djncanada1's Avatar
    every time I boot it seems to take ages to get a signal again on my 920, sometimes i need to reeboot to get it to work. the home service appears after every boot and it doesnt seem to go away without booting every time either... Called my service provider and they had no idea what i was talking about so went on nokia livechat customer service and thay had no idea either. so, at least Ive informed someone about the problem but no one seems to have a clue nor a way to fix it. (sorry about the english, not my mothertongue)
    I have same issue. I have unlock Canadian Rogers Lumia 920, it is a pain to get a signal to lock onto the phone, I usually have to reboot phone once.
    12-15-2012 11:45 AM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 12-24-2012, 05:38 PM
  2. ConnectMe: limited-time offer (0.99$ instead of 5.99$)
    By AtefShehata in forum App Spotlight
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-2012, 06:17 AM
  3. How to download instead of stream ?
    By Xerxes10 in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 9
    Last Post: 05-12-2012, 08:24 PM
  4. Replies: 40
    Last Post: 01-30-2012, 11:29 AM
  5. I keep clicking on Podcasts instead of Forums.
    By jalb in forum Site Feedback & Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-23-2011, 09:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD