Drop it like it's hot

Panasonic's Toughbook CF-33 is a ridiculously rugged 2-in-1

Saving money on data

Mint SIM is the perfect way to get cheap data in the U.S.

Can you handle the truth?

What Apple's latest iPad ads say about Microsoft and Windows

Forecast is cloudy

Windows 10 Cloud will run Win32 apps, but only from the Windows Store

Excessive in a good way

GTX 1050 in a 15-inch convertible? Lenovo went there

Windows goes galactic

Revealed: Samsung's Surface Pro-like Galaxy Book, running Windows 10

We made some changes

Our new forums are here!

Don't count Windows Phone out just yet

Dead? Psh. Here are 5 reasons to stick with Windows 10 Mobile

VPN vs. Proxy

The difference between a proxy and a VPN

Latitude attitude

Dell Latitude 7280 is a business laptop with tons of consumer attitude

4K all the way

You probably don't NEED a 4K webcam, but we love Logitech's BRIO 4K anyway

Long live Windows phone

Contrary to popular belief, Windows phone won't die anytime soon

XP-YESSSSSSS

Dell's already awesome XPS 15 gets even better in 2017

Surface Pwn 5

Surface Pro 5, Project NEON details leaked on LinkedIn?

Redefining the PC

Why Microsoft's Surface phone could be MUCH more than a mere 'phone'

Surface table meets Windows 10

Yes, we did put Windows 10 on the original Surface table ... and it rocks

Cream o' the crop

Before buying a Microsoft laptop, check out our pick for the absolute best

Simple and secure, just the way I like it

We think Windows 10 Cloud is a great idea, here's why

uber micro

Halo Wars 2 has something for everyone. Here's our full review.

Oldie but goldie

We reviewed Microsoft's decade-old Surface table

< >
Welcome to the Windows Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. MarcMaiden's Avatar
    Member

    Posts
    103 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #1  
    Hi all,

    I don't know if it's something with my phone or something from the servers but:

    Facebook fails to upload pictures everytime - whether its the build in app or the Facebook app
    I then see the picture in the mobile uploads - but it isn't showing up on my wall or timeline for others to see
    everything is "public" so there should be no privacy issues


    anyone having these issues or know why?

    I already tried signing out/restarting phone/readding accounts
  2. MarcMaiden's Avatar
    Member

    Posts
    103 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #2  
    NVM still not working.
    Last edited by MarcMaiden; 01-26-2013 at 12:10 PM.
  3. MarcMaiden's Avatar
    Member

    Posts
    103 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
       #3  
    I figured it out! Maybe my computer science degree isn't useless after all - turns out Skydrive was also automatically uploading pictures to facebook so when I would share, they would be uploading at the same time which caused issues. I noticed this when I was seeing double of every photo I tried uploading.

Similar Threads

  1. Why don't Facebook -Messages- show up in the Me Tile?
    By Korey5 in forum Windows Phone 7
    Replies: 8
    Last Post: 01-20-2013, 10:03 AM
  2. Pictures from SkyDrive not showing up in Pictures Hub
    By evilrobot in forum Windows Phone 7
    Replies: 6
    Last Post: 12-05-2012, 04:43 PM
  3. 3UK Tango update available but not showing up in zune
    By mkr10001 in forum Nokia Lumia 800
    Replies: 3
    Last Post: 07-25-2012, 04:27 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 12-22-2011, 12:20 PM
  5. Facebook is not showing up in the Marketplace
    By LA6507a in forum Windows Phone Apps
    Replies: 2
    Last Post: 11-04-2011, 10:47 PM

Posting Permissions

";