1. CalvinCX's Avatar
    Hello,
    I am on WP 8.1 DP and recently I downloaded a video on my phone. I was trying to skip some seconds on the beginning and it made a little noise.
    I tried to do that all the time, to skip some secs and that noise comes up again.
    Is that only for me? Or is it a bug that happens to everyone?

    Thank you.
    07-17-2014 04:14 AM
  2. greenspot's Avatar
    No, that happens to me too.
    07-17-2014 04:32 AM
  3. CalvinCX's Avatar
    You think there will be anyway we can fix it? Because it is very annoying. Hopefully the update will fix it.
    07-17-2014 06:31 AM
  4. greenspot's Avatar
    Cyan firmware didn't fix this issue. The only thing to fix this issue is to plugged your headphones when you play videos
    07-17-2014 09:30 AM

Similar Threads

  1. Messaging app causing battery drain! Help?
    By KhawarNadeem in forum Nokia Lumia 925
    Replies: 7
    Last Post: 07-18-2014, 01:00 PM
  2. [APP] myTip - Tip calculator
    By Veett in forum App Spotlight
    Replies: 1
    Last Post: 07-17-2014, 10:45 AM
  3. Microsoft to cut 18,000 jobs in the next year
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-2014, 07:30 AM
  4. Nokia Camera Beta - Black lines when cropping images
    By svenzich in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-2014, 07:08 AM
  5. Looking for a bargain? Grab the Lumia 930 on EE for just 350
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-2014, 06:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD