1. DerKulp's Avatar
    Hello, I am running a Lumia 1520 with the latest WP8.1. I rescently noticed that the device hub under settings does no longer connect to the internet. I tried restarting, changing from Wi-fi to cell connection but nothing worked. Although I am connected and everything else works device hub won't connect to the internet and so does not show any apps I might use on my bluetooth devices.
    Does anybody have the same problem? Or better: does anybody have a solution?
    Thanks in advance!
    11-03-2014 12:14 PM
  2. Mike Donohue's Avatar
    I have the same problem read on a Microsoft site there were at least 20 with the same problem once again Microsoft scratches there heads and says it must be our network?
    11-07-2014 05:36 PM
  3. Kieran Coghlan's Avatar
    YES! I have the exact same problem on my Lumia Icon.
    Where do we go for tech support on this?
    12-12-2014 03:32 PM

Similar Threads

  1. Mic not working when using speaker with Skype
    By iliramove in forum Nokia Lumia 930
    Replies: 16
    Last Post: 07-03-2015, 07:23 PM
  2. Qi on the ATT Lumia 830?
    By TheSuperShoe in forum Nokia Lumia 830
    Replies: 16
    Last Post: 03-21-2015, 11:51 AM
  3. How does it compare to a Lumia ?
    By Kevin Hill2 in forum HTC One (M8) for Windows
    Replies: 8
    Last Post: 11-04-2014, 07:35 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 11-03-2014, 01:10 PM
  5. Get ready to create incredible custom wrestlers in WWE 2K15 for Xbox One
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-03-2014, 12:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD