1. hink3000's Avatar
    I have the latest build on my Lumia 925. I use Family Mobile as my service provider which uses T-Mobile towers. Has anyone heard of data issues since upgrading? My phone service works fine and I can get data via WiFi but that's it. Thanks.
    04-27-2015 02:38 PM
  2. marky0407's Avatar
    Had my phone updated an hour ago. I can't even have stable HSPA/HSPA+. Resetting and using manual APN configuration didn't help.
    05-06-2015 02:56 PM
  3. hink3000's Avatar
    Found a solution that worked for me. Went to settings and Access Point. Copied the info from the T-Mobile AP and then created a new AP called TMobile and entered in the info in the same fields. Activated the new AP, deleted the old and Voila!
    Eddie Mendoza likes this.
    05-07-2015 02:19 PM
  4. Doc Mos's Avatar
    Couldn't access the T-Mobile App. Got the Internet and MMS settings on the T-Mobile service website though. Voila!
    07-15-2015 12:03 AM
  5. Eddie Mendoza's Avatar
    Thanks for the info, creating a new AP solved it
    07-30-2015 10:29 AM

Similar Threads

  1. Water spill on my Surface RT! What to do?!
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2015, 09:30 AM
  2. More reported evidence of an upcoming LG Windows Phone appears on company's website
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-27-2015, 02:18 PM
  3. Hitman GO for Xbox on Windows and Windows Phone is now available
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2015, 02:11 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-27-2015, 01:48 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 04-27-2015, 12:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD