1. CrazyQwert's Avatar
    Well, the title pretty much already describes the problem I'm having with posting comments here at Windows Central. Note that I'm manly using the windows phone app and I've checked the settings, "email me when someone replies to my comment" is turned on. Moreover I've also checked the spam folder to make sure that the emails are not going there.

    Also, a bit off topic: How do you guys handle forums? :O
    I'm drowning the massive amount of threads ... not sure if someone already posted that question before ...
    08-07-2015 06:40 AM
  2. ttsoldier's Avatar
    I'm going to bump this because I have the same problem.

    I sent an email to "app@windowscentral.com" but no response.

    Hope someone can help :)
    09-28-2015 07:05 AM
  3. Dusan Randj's Avatar
    Same problem since last year. They said they fixed problem but it is back on.
    09-28-2015 07:15 AM
  4. emperor_skull's Avatar
    Me too
    09-28-2015 07:16 AM
  5. ttsoldier's Avatar
    bumpp
    09-29-2015 04:10 PM

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 08-07-2015, 06:38 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 08-07-2015, 06:29 AM
  3. Why is my Lumia 520 failing to connect to any internet service?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 520
    Replies: 1
    Last Post: 08-07-2015, 06:26 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-07-2015, 06:11 AM
  5. why screentouch not responding in microsoft lumia 535?
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-07-2015, 05:39 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD