1. Windows Central Question's Avatar
    I upgraded to Windows 10 a few months ago. Immediately I began experiencing very long start times (~5 minutes). I resolved the start time issues by doing a clean install and erasing all programs/files on my PC. After that, the 100% disk usage issues continued. I have disabled Windows tips, disabled SuperFetch & PreFetch, and attempted to monitor exactly what is causing this without success. Looking through solutions, it seems that I have gone through all suggested actions yet the issue persists. My PC can be booted for an hour with only Edge running and yet disk usage continues at 100%. Running on 8.1, I never experienced any slow start times or any slow usage. If someone could please assist, it would be much appreciated.

    Processor: AMD A8-3520M APU Radeon HD Graphics 1.6 GHz
    RAM: 6GB
    OS: 64-bit Win. 10
    01-02-2016 08:44 PM
  2. eusty's Avatar
    01-03-2016 10:41 AM

Similar Threads

  1. Calls and Messages with smartwatch - under 100$
    By Andrei C in forum Smartwatches
    Replies: 15
    Last Post: 01-24-2016, 04:32 PM
  2. i think wm10 needs to optimize cpu usages
    By nareshkumarcool in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 5
    Last Post: 01-03-2016, 12:56 PM
  3. Messed up Battery Calibration on WP 8.1. HELP!!
    By windobuddies625 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-03-2016, 10:37 AM
  4. HP Stream 8 Battery Drain
    By J Frost in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 01-01-2016, 08:28 PM
  5. Lumia 950 XL battery
    By Mesbah in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 1
    Last Post: 01-01-2016, 03:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD