1. Windows Central Question's Avatar
    Ok, So today I fitted a new glass screen and digitizer on my Lumia 535. After installation the phone failed to boot. I press the power button and the phone vibrates as if it was switching on but boots into a screen with an exclamation mark and stays on this screen for about 7-8 seconds and then loops around. However, When I try and boot up my phone without the charger plugged in I just get the red low battery symbol.

    I have tried everything I can find online as far as I know, Power on holding volume down and power for 10 seconds ( Exclamation screen) And I have tried Holding volume down whilst plugging in charger and releasing the volume down when the exclamation mark appears and pressing Volume Up, Volume Down, Power button, Volume down and nothing.

    I have also just tried the recovery tool on my laptop. I plug in my phone go through the step by step and then my phone turns red with a loading screen and after 5 minuets it says it has complete but nothing has actually changed.

    If anyone knows anything else I could try I would really appreciate it very mumch!!
    09-27-2016 12:33 PM
  2. abhishek singh21's Avatar
    Hi and welcome to windows central forums :)

    Similar issue has been discussed on this thread :> http://forums.windowscentral.com/nok...tion-mark.html
    09-28-2016 03:58 AM
  3. Chintan Gohel's Avatar
    Ok, So today I fitted a new glass screen and digitizer on my Lumia 535. After installation the phone failed to boot. I press the power button and the phone vibrates as if it was switching on but boots into a screen with an exclamation mark and stays on this screen for about 7-8 seconds and then loops around. However, When I try and boot up my phone without the charger plugged in I just get the red low battery symbol.

    I have tried everything I can find online as far as I know, Power on holding volume down and power for 10 seconds ( Exclamation screen) And I have tried Holding volume down whilst plugging in charger and releasing the volume down when the exclamation mark appears and pressing Volume Up, Volume Down, Power button, Volume down and nothing.

    I have also just tried the recovery tool on my laptop. I plug in my phone go through the step by step and then my phone turns red with a loading screen and after 5 minuets it says it has complete but nothing has actually changed.

    If anyone knows anything else I could try I would really appreciate it very mumch!!
    maybe the installation messed up something else in the hardware inside? Are you sure the repair went perfectly?

    If you need additional help or have more questions or details to share, please join the site so you can reply in this thread. See this link for instructions on how to join Windows Central.
    10-01-2016 11:18 AM
  4. ads13's Avatar
    Approach your nearest MS CARE/SUPPORT and tell them to do hard reset. They will do it for free...
    10-02-2016 03:41 AM

Similar Threads

  1. Can seem to load life360 app on my wp8.2 device. Any help would be appreciated.
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 11-11-2016, 07:13 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 09-28-2016, 07:37 AM
  3. where can i check to see if it is running on tablet mode?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-28-2016, 07:34 AM
  4. Predictive text has vanished from my Lumia 735
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 09-28-2016, 02:01 AM
  5. Moscow's government plans to ditch Microsoft email products on its PCs
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-27-2016, 12:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD