1. danneman78's Avatar
    Hi, for some reason the Band stopped syncing emails. Still get text, calendar and phone notifications. Tried all the settings on off and so forth but no luck. Anyone in the same situation and most importantly anyone with a possible solution? Thanks /Daniel
    01-11-2015 04:37 AM
  2. David Perez Perez's Avatar
    hello.
    im from spain and my phone is located in spain (region setup). The mailing alerts only works if i set my location in USA and english languaje :-(
    01-11-2015 02:35 PM
  3. danneman78's Avatar
    Thanks for your reply David. I will try that!
    01-13-2015 01:58 AM
  4. pdmetze's Avatar
    I'm from Germany, I got it working once with German regional and language setting only with turning VIP settings on, which is not what I want.

    I just tried with English region and language settings and it works without VIP settings.

    Which other downsides do I have with English settings, besides Cortana only speaking English? Any experiences?
    01-17-2015 05:03 AM
  5. DamienDacity's Avatar
    I'm from France, and i've the problem since a week. I changed the region to US, but i still have the same problem
    01-17-2015 02:45 PM
  6. pdmetze's Avatar
    Did you set both your Region (United States) and Language (English)?
    01-19-2015 10:46 AM
  7. DamienDacity's Avatar
    It works again when it's set in full US.
    01-19-2015 04:44 PM
  8. OberstDanjeje's Avatar
    I set my WP to Italy and I receive the email notification without issue
    01-21-2015 05:03 AM
  9. Sergio Zamorano Ulloa's Avatar
    Hi. Mine was working fine (region Chile and lang español). Lumia 1520 on denim.

    Then i tried changing region to spain, updated os to preview for developers (to get cortana in spanish) and Bam!! No email notifications anymore. I tried switching back region but no luck. Even factory reset my band, etc. :(
    03-04-2015 01:02 PM

Similar Threads

  1. Replies: 49
    Last Post: 01-27-2015, 09:49 AM
  2. Is there any Wordpress app in WP store?
    By TLuck Sharma in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 01-12-2015, 02:14 AM
  3. lumia 530 not saving texts?
    By Delwynne Buchan in forum Windows Phones
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2015, 02:16 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-10-2015, 11:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD