1. Hoss98's Avatar
    Hi,

    //I'm new to windows phone developing and developing in general
    I used to test apps on my phone because I couldn't run the emulator coz I don't have windows 8.1 pro
    today I bought pro edition and enabled Hyper V on it but the emulator shows the message in the title each time I run it.
    looks I'll keep testing apps on the phone. I hate this confusing way. Computer...Mobile...Computer...Mobile...Computer...Mobile. I even sometimes search for the code on the mobile LOL
    04-25-2014 06:36 AM
  2. Hoss98's Avatar
    I disabled the anti-virus software and it worked but I had another problem, No, not viruses. but I had another error and it says: the connection to the virtual machine has been lost. the emulator may have been closed by another application.

    Damn.
    Last edited by Hoss98; 04-25-2014 at 03:59 PM. Reason: Misspell
    04-25-2014 03:58 PM
  3. Hoss98's Avatar
    Tried reinstalling Hyper-V I no longer get error messages but the emulator doesn't launch and keeps showing "The windows phone OS is starting"
    04-26-2014 01:35 PM
  4. Hoss98's Avatar
    Reinstalling windows worked!! 😊
    05-15-2014 05:48 AM
  5. Paul 6's Avatar
    Hi Hoss,

    Just to confirm...to fix this you had to reinstall the entire OS? REALLY hoping it doesn't come to this for me.
    05-25-2014 10:19 PM

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 11-11-2015, 07:36 PM
  2. .zip support and some kind of integrated file manager?
    By uzeroni in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 6
    Last Post: 04-27-2014, 05:11 PM
  3. MetroTube faile to play under lock
    By wps81 in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 2
    Last Post: 04-25-2014, 08:40 AM
  4. One Drive issue on Win 8.1
    By pramod chauhan1 in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 1
    Last Post: 04-25-2014, 06:06 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 04-25-2014, 05:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD