1. TripleHelix192's Avatar
    I just discovered a bug with the Live Lock Screen beta app. Not sure if anyone else has noticed, and I'll see if I can replicate it again.
    I was using driving mode on my phone, which kind if reset my lock screen back to the proper one. When I went to unlock my phone the lock screen went up about halfway the screen and froze. I could still lock the phone and function it normally but couldn't get past that (even trying to go to settings via acting centre does the same thing). I ended up just soft resetting the phone which restored the Live lock screen app and was able to unlock the phone.
    This is on my Lumia 930.
    anon(7900571) and shafiqjetha like this.
    07-27-2014 02:32 AM
  2. anon(7900571)'s Avatar
    Thanks for finding out the bug in this BETA app
    Guytronic and TripleHelix192 like this.
    07-29-2014 06:27 AM
  3. shafiqjetha's Avatar
    Hey TripleHelix192, I have the exact same issue just now. I think the half-way-up issue is linked to having a passcode set up, do your have that too?
    I had to restart my phone as well as I didn't get past that either, even though I tried everything I could think of.
    07-29-2014 07:10 PM
  4. darksox's Avatar
    I'm using a 930 as well and have had the exact same problem.
    Until there next update to the beta, I've disabled driving mode.
    07-29-2014 08:58 PM
  5. alstrguild14's Avatar
    I'm experiencing the same issue on my 928
    07-30-2014 04:48 PM
  6. Sicarius123's Avatar
    Same issue on my 920. Also not appreciating having it constantly show me the ugly as sin orange stripe default background. Is there a uservoice forum for this app to report these issues? Same thing happens in quiet hours, or when playing Xbox Music.
    07-31-2014 01:17 AM
  7. TripleHelix192's Avatar
    Hey TripleHelix192, I have the exact same issue just now. I think the half-way-up issue is linked to having a passcode set up, do your have that too?
    I had to restart my phone as well as I didn't get past that either, even though I tried everything I could think of.
    Yeah I had a pass code. Not sure how it was without one I've uninstalled the app for now.
    07-31-2014 07:19 PM

Similar Threads

  1. Touch screen issues
    By Mach1Mustang in forum Microsoft Surface Pro
    Replies: 6
    Last Post: 07-31-2014, 04:15 PM
  2. Lines on my camera screen.
    By Hiede Marcial in forum Windows Phones
    Replies: 8
    Last Post: 07-31-2014, 08:45 AM
  3. screen freeze
    By Adretheon in forum Other Operating Systems
    Replies: 2
    Last Post: 07-27-2014, 01:40 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 07-26-2014, 11:32 PM
  5. FB on IE11 stutters and doesn't show full photos on portrait mode
    By Victor Matias1 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-26-2014, 06:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD