1. jubbing's Avatar
    Hi,

    I've just noticed that the Lumia 1520 (brand new, bought last week) sometimes has the haptic feedback/vibrations turn off by itself when pressing the navigation buttons on the phone. However, they are set to on, in the 'touch' settings (running Lumia cyan now).

    When I do a soft reset, the buttons start working for a with vibration, then stop (just to note, they work, just the haptic goes wonky). I tried giving the phone a call - the vibration still works, just doesn't seem to work.

    Is this a hardware issue, a software (cyan) issue, or a phone centric issue? Any fixes you know about?
    10-10-2014 02:53 AM
  2. Laura Knotek's Avatar
    If it is a brand new device that is only a week old, I'd suggest taking it back to the shop for a replacement.
    10-10-2014 02:55 AM
  3. jubbing's Avatar
    Does this really seem like an issue which requires you do take it back to the shop?
    10-10-2014 06:44 AM
  4. campyz's Avatar
    Does this really seem like an issue which requires you do take it back to the shop?
    If it were me, I'd take it back..
    10-10-2014 07:31 AM
  5. jubbing's Avatar
    Kind of difficult when im in another country for a few months
    10-11-2014 02:07 AM

Similar Threads

  1. Twitter Response That We Will Still Receive Updates on the Icon?
    By Erik Walther in forum Nokia Lumia Icon
    Replies: 51
    Last Post: 10-14-2014, 10:40 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-11-2014, 02:03 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-10-2014, 04:41 PM
  4. How do I view WhatsApp videos on Lumia 900?
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-10-2014, 02:38 AM
  5. Video hands-on with the new YOGA 3 Pro, the world's thinnest convertible
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2014, 10:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD