1. Mostafa Saleh's Avatar
    i bought my L520 2 weeks ago i plug my headphone jack but the sound still comes from external speaker
    i remove jack and plug it again it's working fine
    sometimes it's work and some other not !!!
    is this a hardware problem or software bug ?
    12-14-2013 08:10 AM
  2. DBDev's Avatar
    Unfortunately I think it's hardware, but I'm only guessing.
    12-14-2013 01:31 PM
  3. sameermehta2's Avatar
    I also face this issue sometimes,i using the headphones which come with galaxy s2 but when i try to replicate the issue with original w108 headphones there seems to be no problem.i have observed that the connector on w108 headphones is thicker than galaxy s2.
    12-14-2013 01:48 PM
  4. Shawn Magm's Avatar
    Make sure you push the headphone plug all the way in the jack. At least with my phone, I have to push quite firmly to seat it in. I didn't do it at first, thinking that it was already in, so the sound through my headphones was only coming through one side at times. After I pushed it in with more force, it worked perfectly.
    12-14-2013 03:07 PM
  5. Coreldan's Avatar
    Take a wooden tooth pick or something and try dig around the 3,5mm plug in case there's some lint. I had troubles within day of purchase with my 920 when there was a huge amount of lint from my pocket in the plug. You couldn't get it deep enough to make proper contact (thus I only got sound from the other earplug)
    12-14-2013 03:24 PM
  6. Mostafa Saleh's Avatar
    I think it's hardware issues I reset my phone , change the headphones , clean the 3.5 mm hole and still get error so I send it to the warranty
    12-16-2013 05:43 AM
  7. Mostafa Saleh's Avatar
    i got back my phone from warranty and they said that the phone is good there's no issues so I bought new earphone golla Earbuds SUPERDUCT / G1506 with extended bass it's amazing I don't need equalizer and till now the phone work properly
    12-26-2013 06:36 AM

Similar Threads

  1. app store not updating
    By decentdude02 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 18
    Last Post: 05-05-2014, 02:31 PM
  2. m.wpcentral.com no longer working on IE
    By Ahmed Hassan7 in forum Site Feedback & Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-2013, 10:52 AM
  3. Battery app "Battery" doesn't work offline
    By wolijibola in forum Applications
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-2013, 02:39 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD