1. ktkalcich's Avatar
    So I am trying to update my lumia 900 to the 7.8. However when I plug my phone in (using the original cord it came with and others) it will charge, but the computer doesn't connect to it. I've tried different cords and computers. No connection other than charging it.
    05-11-2013 10:56 PM
  2. Laura Knotek's Avatar
    What version of Windows are you running?

    Have you tried other USB ports (the ports in the back, rather than in the front)?
    05-11-2013 11:00 PM
  3. ktkalcich's Avatar
    I tried 2 laptops with windows 8 and a desktop as well as a laptop with windows 7. Two Nokia cords and a generic cord. I did update two other lumia 900 phones with two of the other cords. I also tried all the different USB ports with the different cords.
    05-11-2013 11:21 PM
  4. Morpheus Phreak's Avatar
    I tried 2 laptops with windows 8 and a desktop as well as a laptop with windows 7. Two Nokia cords and a generic cord. I did update two other lumia 900 phones with two of the other cords. I also tried all the different USB ports with the different cords.
    I know it may seem like a stupid question...but have you tried restarting the phone to see if it's perhaps just an odd connection error?

    If you've done that have you tried doing a hard reset and then updating?
    05-12-2013 12:10 AM
  5. TMavC5's Avatar
    I am going to assumed that you have Zune installed. Keep L900 plug in, run windows update and you should get an update via Windows Update.
    05-12-2013 12:31 AM
  6. ktkalcich's Avatar
    Tried the windows update idea on two computers. Updated 1 computer but didn't do anything for the phone. I guess this leaves me with trying to wipe the phone.
    05-13-2013 04:32 PM
  7. StLouis1's Avatar
    I bought a new Dell with Windows 8 and my phone would not connect either, I thought it was because of the USB 3.0 ports. The solution for me was to start Zune, and told Zune to "forget this phone". The next time I connected the phone after restarting Zune it connected normally.
    05-14-2013 06:11 PM

Similar Threads

  1. Google Account Error / Won't Connect - Sync
    By levelbest in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 98
    Last Post: 06-23-2016, 12:00 PM
  2. Weave error connecting to Twitter
    By Laura Knotek in forum App Spotlight
    Replies: 1
    Last Post: 10-13-2012, 12:24 PM
  3. Focus choppy when connected to computer
    By angry_jedi in forum Samsung Focus
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-2012, 12:29 AM
  4. Connection Error
    By caliborn in forum Zune
    Replies: 3
    Last Post: 07-01-2011, 02:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD