1. Jimmy Cooper's Avatar
    My twitter wont sign in but I see others are experiencing this from reviews in the store. My 9GAG image app wont show me images and just keeps loading. My peoples hub wont refresh and has a network problem. My IE is fine, pretty strange. I think its just un luck because Skype and anything else works fine but I just cant use my most used apps for the time being. So is anyone elses twitter working? I haven't used twitter for like a week now -_-
    04-02-2013 11:58 AM
  2. webdave's Avatar
    Have you rebooted?
    04-02-2013 12:29 PM
  3. gallio's Avatar
    Mine has been terrible since the firmware update. In alot of areas, my connection will completely drop and show no connectivity. When I'm on LTE my apps say they dont have an internet connection. It's been terrible, and I reboot my phone about 10 times a day now to try and temporarily fix it.
    04-02-2013 12:42 PM
  4. Jimmy Cooper's Avatar
    Yeah many times, still not working
    04-02-2013 01:05 PM
  5. Jimmy Cooper's Avatar
    Yeah also I cant update any apps. I press update and it just vanishes in a flash. I still have the buggy version of temple run -_-
    04-02-2013 01:06 PM
  6. Jimmy Cooper's Avatar
    04-02-2013 01:08 PM
  7. austinlewis's Avatar
    I'm in the same boat. A lot of my apps are struggling. My email seems to update and connect just fine, but other apps like MSN, USA Today, People hub, Facebook HD, LinkedIn, etc. don't seem to be connecting very well. Hope there's a fix for this soon...
    Jimmy Cooper likes this.
    04-02-2013 01:25 PM
  8. austinlewis's Avatar
    They posted an article about this
    Report: Nokia Lumia 920, the 1308 firmware and connectivity issues | Windows Phone Central
    It's comforting to know that we are not alone, but sucks that as of yet, there is no timetable for getting it fixed.
    04-03-2013 06:02 PM
  9. jmshub's Avatar
    I have not been having any connection problems. I have not been in an LTE area though, so I don't know if has anything to do with that.
    04-03-2013 06:14 PM
  10. Jimmy Cooper's Avatar
    Day after day I find more connectivity problems. My photoplay wont refresh and I cant download any apps or update apps. Strangely IE still works fine though
    04-03-2013 06:24 PM
  11. EthicalESQ's Avatar
    I've experienced the same problems since the update. AT&T tech support was absolutely useless and the person I dealt with told me I'm the first she's heard of to complain of the problem (which I strongly doubt). Battery life is now dreadful.
    04-03-2013 06:49 PM
  12. MattMamba2012's Avatar
    My connection seems to die out when I try to open up baconit. It never happened before but now on 1308 I lose connection or it goes very slow after opening that app. Funny thing is, it only started happening today. Yesterday I did not have this issue. Who knows what's going on.
    04-03-2013 06:55 PM
  13. austinlewis's Avatar
    OK, so I read that the recommended solutions are to turn airplane mode on and then off and also the remove the SIM card and reinsert and then restart. I tried both of these steps and everything appears to be functioning normally now. I hope this lasts. I will report back tomorrow or the next day as to whether or not it is still working.
    04-04-2013 06:18 PM
  14. austinlewis's Avatar
    FAIL. Looks like my success was short lived. Only 1/2 hour after I posted, I am back with no connectivity. This is the worst.
    04-04-2013 06:43 PM

Similar Threads

  1. GPS location is off by 2/3 mi - anybody else have these issues?
    By hudsonvalley in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 8
    Last Post: 01-02-2013, 08:26 AM
  2. This is why I have a problem with our camera
    By hiko36 in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 19
    Last Post: 04-09-2012, 05:30 PM
  3. Is anyone else having issues with Market Place
    By Sirhill in forum HTC TITAN
    Replies: 17
    Last Post: 02-19-2012, 02:55 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 10-16-2011, 01:08 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 09-09-2011, 03:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD