1. Martin Ng's Avatar
    I need to add a corporate secured, hidden wifi connection that requires a username and password.

    When I add a new wifi connection, it prompted me for the network name (SSID). After I pressed done, and it took me to the Sign In page for the password. But there is nowhere to be found to enter the username. If I press done, it came back saying "Password Incorrect" and asked to reenter.

    What am I doing wrong? Does anyone have any suggestion? I was able to set it up with an iPad easily using my username and password. I have a Samsung Focus running Mango.

    Thanks!

    Martin
    07-05-2012 03:07 PM
  2. ChrisLynch's Avatar
    I need to add a corporate secured, hidden wifi connection that requires a username and password.

    When I add a new wifi connection, it prompted me for the network name (SSID). After I pressed done, and it took me to the Sign In page for the password. But there is nowhere to be found to enter the username. If I press done, it came back saying "Password Incorrect" and asked to reenter.

    What am I doing wrong? Does anyone have any suggestion? I was able to set it up with an iPad easily using my username and password. I have a Samsung Focus running Mango.

    Thanks!

    Martin
    Well, Mango added more WiFi security features. WPA2-Enterprise is the one you are looking for. I have a Guest WiFi network at home that uses this, and when I select it, I am prompted for both a Username and Password. So, not quite sure why it's not working for you.
    07-05-2012 05:33 PM
  3. Martin Ng's Avatar
    Well, Mango added more WiFi security features. WPA2-Enterprise is the one you are looking for. I have a Guest WiFi network at home that uses this, and when I select it, I am prompted for both a Username and Password. So, not quite sure why it's not working for you.
    Hi Chris,

    What was the setup process like for you? After you hit the + sign to add the hidden network name and pressed Add, did it take you right away to the Sgin In screen? Mine did and was prompted for the password. There is no prompt for the username, nor entry available to put in WPA2-Enterprise. The latter was what I used in the iPad setup and it worked.
    07-05-2012 08:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD