1. Mentycz's Avatar
    Hello, I have Omnia I8700 and I recently updated to Tango. I have got some issues.

    1) Lock screen issue - sometimes, when I lock my device, screen turns on after 2,3 seconds. It is annoying, because I must after each locking wait, if the screen turns on or not, and sometimes relock the device.
    2) SMS bug - sometimes, when I am replying SMS, I turn my device to the landscape mode, during the rotation I dont see the text. Sometimes, the rotations work fine, but sometimes not.

    Have somebody this problems too? Is here some reason to solve it?
    07-23-2012 02:17 PM
  2. pikacz's Avatar
    nope, i don't have these issues on my mozart. i have some other... often there is a 1 second lag after i touch the settings tile, and the keyboard pops out after i send a text, before tango it used to stay hidden
    07-24-2012 02:36 AM
  3. theefman's Avatar
    Forced update or phone prompt?
    07-24-2012 09:16 AM
  4. pikacz's Avatar
    prompt in Zune
    07-24-2012 09:45 AM
  5. Mentycz's Avatar
    Seems like my bugs are typical only for Omnia 7, or only for my phone. Hope MS will repair all this bugs. The graphical bug came to me with 8107 in February, but in Tango now it happens more often than before.
    07-25-2012 05:17 PM
  6. jimski's Avatar
    Have you tried a hard reset. Known to cure conflicts after a major OS update, especially if only your phone is experiencing an issue.

    Sent from my Lumia 900 using Board Express Pro
    07-25-2012 06:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD