1. windev's Avatar
    I have been experiencing this issue where I get disconnected to wifi since Amber update. This is so frustrating as I have to disconnect and connect to the wifi time and again, manually.

    Is anyone experiencing the same?

    I hope this gets fixed on Lumia Black.
    10-26-2013 11:00 PM
  2. sumothong01's Avatar
    I had an issue with WiFi dropping but it turned out that my AT&T uverse control unit was going bad. They replaced it and haven't had a problem since.
    10-26-2013 11:16 PM
  3. thinkdan's Avatar
    I have been experiencing this issue where I get disconnected to wifi since Amber update. This is so frustrating as I have to disconnect and connect to the wifi time and again, manually.

    Is anyone experiencing the same?

    I hope this gets fixed on Lumia Black.
    What phone do you have?
    10-26-2013 11:25 PM
  4. kumar_rajan5000's Avatar
    Me too have the same problem with Lumia 520 after amber update. Can't find wat to do..plzzz help.
    10-27-2013 12:04 AM
  5. jeffmparker's Avatar
    Same here with my L920. Since the Amber update, my phone won't automatically connect to wifi networks it has previously connected to, and every now and then disconnects for no apparent reason. I've found that I need to attempt to connect, click OK on the error message, turn off wifi, turn it on and then the phone connects automatically.... most of the time, but not always. It is a real pain that this happens.
    10-27-2013 12:56 AM
  6. mpt15's Avatar
    Check the WiFi settings under wifi> advanced. Allow WiFi to run under lock screen
    10-27-2013 01:04 AM
  7. James8561's Avatar
    same problem here with RM-820
    "allow wifi under lock screen" and "automatically connect to wifi" are both checked.
    10-27-2013 01:05 AM
  8. jeffmparker's Avatar
    Check the WiFi settings under wifi> advanced. Allow WiFi to run under lock screen
    Yes, that is and was set. The problem started for me after upgrading to Amber. I hope Nokia is aware of this issue. There seem to be lots of people complaining about it in this forum.
    10-27-2013 07:28 PM
  9. vaxl's Avatar
    I had the same problem just recently even though I had Amber for much longer. Tracking it back, it appears that it is related to bluetooth. Try turning off bluetooth and see if the problem goes away...

    I have Lumia 521, btw.
    10-30-2013 01:42 PM

Similar Threads

  1. Updates do not show up in Store and Live Tile
    By tsanchai in forum Windows Phones
    Replies: 13
    Last Post: 03-28-2014, 11:48 PM
  2. Grocery (Shopping) List App - Cross-Platform With Android?
    By dabretty in forum General Phone Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 10-27-2013, 09:43 AM
  3. Straight Talk issues
    By petey00 in forum Windows Central Archive
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2013, 12:30 AM
  4. SMS Blocking Issue/Glitch
    By Paul May in forum Other Operating Systems
    Replies: 2
    Last Post: 10-26-2013, 10:36 PM
  5. L1520 with aluminum body?????
    By outback15 in forum Windows Phones
    Replies: 2
    Last Post: 10-26-2013, 05:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD