1. uvogin's Avatar
    Hi, got my ativ s in the end but there seems to be a problem with my phone in that whenever i browse or watch videos online via wifi. I get a lot of crackling/static sounding interference that is unbearable.

    anyone else have this issue or know a solution?

    I may have to return it :-(
    11-05-2013 04:51 PM
  2. PauerSource's Avatar
    Is this with a bluetooth headset or wired?
    11-05-2013 07:27 PM
  3. uvogin's Avatar
    Is this with a bluetooth headset or wired?
    wired and i have tried 3 different headphones
    11-06-2013 12:08 AM
  4. p111's Avatar
    I habe the same problem and sent mine in for repair. Haven't got it back yet but am curious if it's gonna be fixed if I get it back.



    Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
    11-09-2013 03:27 AM
  5. urosinho's Avatar
    :D this is so funny question. I have it on several devices. Nexus 7, HTC desire x and Ativ S. Each time the screen is touched there are some noises. I thought it was normal since on every device.
    11-12-2013 06:00 AM
  6. p111's Avatar
    I got my device back- still have this problem, it wasn't fixed. One think I noticed is that when I cover the upper half if the phone on the backside with my hand the interference disappears. I wonder if I still have a faulty device or if this is a problem with all ativ s. Would be nice if the threadstarter would say what he is doing now.



    Sent from my GT-I8750 using Tapatalk
    11-12-2013 12:52 PM
  7. uvogin's Avatar
    I got my device back- still have this problem, it wasn't fixed. One think I noticed is that when I cover the upper half if the phone on the backside with my hand the interference disappears. I wonder if I still have a faulty device or if this is a problem with all ativ s. Would be nice if the threadstarter would say what he is doing now.

    Sent from my GT-I8750 using Tapatalk

    Hi yes I also had the same thing where If I covered the top half it would go away.

    Anyway i left it for a couple of days and it fixed itself, I dunno how.

    I think it is also to do with the frequency of the router
    11-12-2013 01:10 PM
  8. p111's Avatar
    Ok, thanks, I noticed as well when I'm outside it seems not to be there. Still I hope the problem fixes itself- it's quite annoying actually.



    Sent from my GT-I8750 using Tapatalk
    11-12-2013 01:25 PM
  9. robitaille93's Avatar
    Sorry for the bump, but I've had this exact same problem since I got mine. Since I use my phone for music a lot of the time, it's incredibly frustrating. Is there a solution or are we basically boned?
    02-04-2014 11:27 PM
  10. SirNic's Avatar
    No audio problem whatsoever with my Samsung ATIV.

    http://my.jetscreenshot.com/11869/20...3dzu-126kb.jpg
    02-10-2014 03:48 PM
  11. xFexy's Avatar
    I have the exact same problem. Any solutions?
    04-17-2014 05:57 AM

Similar Threads

  1. Regularly losing correct date and time
    By Pinchscape in forum Nokia Lumia 625
    Replies: 14
    Last Post: 10-08-2015, 05:37 AM
  2. Surface 2 Video - Tips and Tricks
    By Yangstax in forum Microsoft Surface 2
    Replies: 26
    Last Post: 11-11-2013, 05:30 PM
  3. Why are devices launching so expensive and late?
    By iBandar in forum Windows Phone 8
    Replies: 6
    Last Post: 11-07-2013, 07:40 AM
  4. cLASSIc nOKiaS aND LUMIAS: the unknown fun fact
    By arjunan in forum Windows Phone 8
    Replies: 3
    Last Post: 11-05-2013, 11:02 AM
  5. Wifi Issues
    By Dua Hafeez in forum Nokia Lumia 925
    Replies: 2
    Last Post: 11-05-2013, 10:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD