1. JohnIvory's Avatar
    Whenever I browse to WPCentral on my 920 I get the full desktop site, in all its unwieldy glory for a 4.5" screen. The new design is already very resource heavy, even for my Core-i7 laptop. You can imagine how terrible it is on a phone. Is anyone else experiencing this? My IE settings are on mobile and that makes no difference. I usually use the app to browse, but the occasional internet search takes me to the browser and it's a pain to use. Is there a way to fix this?
    09-24-2014 11:14 PM
  2. James Falconer's Avatar
    Try clearing your cache. We've been pushing new files to the site, you may have some outdated files on your device!
    09-25-2014 11:29 AM
  3. JohnIvory's Avatar
    Try clearing your cache. We've been pushing new files to the site, you may have some outdated files on your device!
    That worked. Thanks!
    09-25-2014 06:02 PM
  4. JohnIvory's Avatar
    The site is still slow and unresponsive though, both on the desktop and mobile. It takes seconds for taps and scrolls to register and it makes it pain to use.
    09-25-2014 06:20 PM
  5. James Falconer's Avatar
    We're working on a number of performance enhancements for the site... appreciate your patience as we fix things up!
    09-26-2014 10:38 AM

Similar Threads

  1. Any noticeable Cyan features on 920?
    By JohnIvory in forum Windows Phones
    Replies: 16
    Last Post: 09-27-2014, 02:43 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 09-27-2014, 12:25 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 09-24-2014, 11:57 PM
  4. Netflix loading on L635
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-24-2014, 10:10 PM
  5. Does double tap to wake consumes a lot of power on L720?
    By marktomjor in forum Windows Phones
    Replies: 5
    Last Post: 09-24-2014, 09:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD