Help! Video playback issues after Anniversary update

liquidphantom

New member
Feb 19, 2014
47
0
0
Visit site
Ok so everything looked like it went smoothly after the Anniversary update on my 950xl but for some reason now videos that have been recorded with the camera app will not play back and I get the error "it appears that we don't support this file format". The videos play fine on my PC though

Has any one else had this happen, or know how to fix it?

Thanks
 

Maurizio Troso

New member
Aug 22, 2014
4,692
0
0
Visit site
Ok so everything looked like it went smoothly after the Anniversary update on my 950xl but for some reason now videos that have been recorded with the camera app will not play back and I get the error "it appears that we don't support this file format". The videos play fine on my PC though

Has any one else had this happen, or know how to fix it?

Thanks

Do you updated all apps in Store? Check again, Film & Movies was updated.
Then make a soft reset, it should checkdisk sd card too
 

liquidphantom

New member
Feb 19, 2014
47
0
0
Visit site
No updates to do, so I guess they were done. Existing videos are fine, it just seems to be videos recorded since the Anniversary update. It's a brand new SD card that has been checked though.

Edit: I have just checked and they are fine when recorded to device but not SD card, everything else is fine though on SD :( and these files play fine on my PC
 

Members online

Forum statistics

Threads
323,100
Messages
2,243,261
Members
428,025
Latest member
Mobiguy