1. taymur's Avatar
    There is an insider fast configuration update showing on my 930 with build 10149, any ideas what that is?
    06-26-2015 08:37 AM
  2. FAHMI BASSEM's Avatar
    Nothing for me here, maybe keyboard?
    06-26-2015 08:39 AM
  3. yves707's Avatar
    the same here: "fast configuration update" but without change log
    06-26-2015 08:41 AM
  4. Pete's Avatar
    It appears immediately after you get the first update. I have no idea what it is.
    06-26-2015 08:44 AM
  5. Panathas's Avatar
    Perhaps the pin bug fix? Fingers crossed
    06-26-2015 08:47 AM
  6. yves707's Avatar
    BE CAREFUL: after installing this new update i can't open any apps anymore....

    i get the error message, that i should update the app via store (beta). but store (beta) doesn't even open...

    any ideas?
    06-26-2015 09:30 AM
  7. ilefx's Avatar
    wait a bit
    06-26-2015 09:42 AM
  8. yves707's Avatar
    update: suddenly everything seems to work fine again. but no idea what the update was for....
    06-26-2015 09:45 AM
  9. taymur's Avatar
    I did not install the update yet, but for some reason all my icons in the action center are blinking.
    06-26-2015 01:34 PM
  10. Mattman86's Avatar
    I noticed that update a few builds ago. It appears that it only happens after you enroll for the preview and then immediately update to the current build.
    06-26-2015 01:57 PM
  11. rajamass's Avatar
    BE CAREFUL: after installing this new update i can't open any apps anymore....

    i get the error message, that i should update the app via store (beta). but store (beta) doesn't even open...

    any ideas?
    I ended up with same problem now

    can not open any system app like settings, messaging, people etc

    Its showing app may be in store beta but, store beta is also not working

    ​I will leave it till tomorrow morning and see whether it will be fixed or not
    06-26-2015 01:58 PM

Similar Threads

  1. Battery drained while updating lumia 920 to Windows 10 preview..
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 03-02-2016, 02:23 AM
  2. Impossible to install 10149 in a 930/Icon. Infinite loop from logo to gears.
    By davidts in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 19
    Last Post: 07-04-2015, 01:17 AM
  3. Anyone else having problems with apps installed on memory card being unavailable? B 10149
    By fabioneto93 in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 8
    Last Post: 06-28-2015, 03:17 AM
  4. Windows Phone 10149 no mobile connection :(
    By qsr786 in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-2015, 12:01 PM
  5. I have a new Gmail account. I can't add this to my Windows 7 laptop, why?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-26-2015, 11:08 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD