1. FAHMI BASSEM's Avatar
    I successfully installed 9926 on my XP using ISO file, it runs great, everything is smooth, but I can't install the new build, do I need the ISO files to install any new build? or it's a common issue?

    thank you...
    03-28-2015 08:51 AM
  2. jontyfernz's Avatar
    I successfully installed 9926 on my XP using ISO file, it runs great, everything is smooth, but I can't install the new build, do I need the ISO files to install any new build? or it's a common issue?

    thank you...
    I've heard some are getting the errors.Is the hardware up to the mark?Flash the build manually if nothing works
    03-28-2015 09:55 PM
  3. hotphil's Avatar
    I successfully installed 9926 on my XP using ISO file, it runs great, everything is smooth, but I can't install the new build, do I need the ISO files to install any new build? or it's a common issue?

    thank you...
    ​You could try either an update or a fresh install from the ISO. It might be good to know any error message you see when trying the update.
    03-28-2015 10:28 PM
  4. FAHMI BASSEM's Avatar
    Thanks for help, I tried again and it was installed correctly, the error was for the audio driver which still facing the error
    03-29-2015 06:07 AM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-28-2015, 10:20 AM
  2. Why doesn't my sd card show the pics on my Microsoft Lumia 535?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Lumia 535
    Replies: 1
    Last Post: 03-28-2015, 04:00 AM
  3. Why is it taking forever to show an update on the Lumia 630?
    By StormRun in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 5
    Last Post: 03-28-2015, 02:40 AM
  4. Where can Ii find where the wep or wpn number is located?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-28-2015, 01:21 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD