1. Silverwizard's Avatar
    Hi,
    I have installed the latest build 10158 and have the same problem that I have had in previous builds,i.e. that my external drive is not showing despite being listed in Device Manager as installed and working correctly,have tried disabling re-enabling,uninstalling etc.etc. with no effect.Any suggestion would be most welcome.
    06-30-2015 11:27 AM
  2. Zachary Boddy's Avatar
    Have you tried booting your system up with the external drive connected?
    06-30-2015 11:29 AM
  3. Silverwizard's Avatar
    Hi Zach,
    Yeh have tried that a bunch of times with no effect.
    06-30-2015 12:50 PM
  4. Zachary Boddy's Avatar
    Hi Zach,
    Yeh have tried that a bunch of times with no effect.
    What device are you using? What's the exact nature of your external hard drive?
    06-30-2015 01:13 PM

Similar Threads

  1. Check out my Review of my Lumia 535
    By DavidTheGiant in forum Microsoft Lumia 535
    Replies: 2
    Last Post: 07-11-2015, 12:30 AM
  2. Why do I have a half screen update to 10126?
    By Orel Cohen in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 4
    Last Post: 07-01-2015, 09:43 AM
  3. Why did my phone went black?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 06-30-2015, 11:49 AM
  4. Changed from slow to fast ring - not findings update
    By Wbutchart1 in forum Windows 10
    Replies: 0
    Last Post: 06-30-2015, 11:11 AM
  5. Why is my settings app not opening on my 720?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 720
    Replies: 1
    Last Post: 06-30-2015, 10:52 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD