1. Windows Central Question's Avatar
    I upgraded from 8.1 to Windows 10 today. Download and installation went by without any visible hiccups.
    But now Ive ran into some problems.

    I get sound from the headphone jacket at the front of the comp, but no signal whatsoever from the 5.1 jacks at the back.

    Ive upgraded the intel chipset, but still no signal so im at loss here.
    07-29-2015 11:45 AM
  2. Jared Haase's Avatar
    What i did is open up "run" click the search icon and type in "run". Open up run and type in "services.msc" it will open up a new window. Scroll down and you will find 2 items with the label "windows audio" and one "windows audio endpoint" what you do is right click them both and click restart. Then open up your sound configuration. Mine said "Windows audio is currently disabled do you want to enable?" After i clicked yes it worked fine for me.
    07-30-2015 07:05 AM

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 08-05-2015, 12:53 AM
  2. Why won't Windows 10 activate?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2015, 11:45 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 07-29-2015, 11:42 AM
  4. Razer is now shipping its Blade and Blade Pro laptops with Windows 10 installed
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2015, 11:42 AM
  5. microsoft 10 install has been
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2015, 11:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD