1. pakmul's Avatar
    Got the error code: 0x8007276 "Something went wrong...", when sync'ing Yahoo & Gmail accounts in Mail app for Windows 10, Outlook accounts work fine. Anybody has similar issues ? Ideas to fix this ?
    08-03-2015 11:57 AM
  2. Carlos Sassi's Avatar
    Yes, I have the same problem, how to fix this??
    08-06-2015 02:19 PM
  3. Daniel Babaev's Avatar
    allow "SVCHOST.EXE" from "c:\Windows\system32\svchost.exe" in your antivirus firewall
    Damian Finer likes this.
    08-07-2015 11:10 AM
  4. Damian Finer's Avatar
    Thanks!
    08-07-2015 01:45 PM
  5. pakmul's Avatar
    allow "SVCHOST.EXE" from "c:\Windows\system32\svchost.exe" in your antivirus firewall
    Can you be more specific, how to ? I am using AVG 2015, I am not quite sure how to do with firewall. is it save to do so ?
    08-07-2015 05:19 PM
  6. Damian Finer's Avatar
    Sorry for my English.
    Also I have AVG Internet Security 2015.
    Open AVG - options - firewall settings - applications - search Host Process for Windows Services C:\WINDOWS\SYSTEM32\SVCHOST.EXE - Allow - OK
    Last edited by Damian Finer; 08-08-2015 at 09:53 PM.
    08-08-2015 03:01 PM
  7. breeniejo's Avatar
    It worked. Thanks so much.
    08-08-2015 03:26 PM
  8. Pranav Rane's Avatar
    Damian Finer, You are AWESOME! Thank you!
    08-09-2015 09:19 AM
  9. harrwood's Avatar
    Thank you, I now have mail.
    08-10-2015 08:46 AM
  10. ligoniogarn's Avatar
    You have to add the TCP ports that your firewall are blocking. I configured my AVG Firewall adding the 993 & 465 TCP & UDP ports in the applications - in this root C:\WINDOWS\SYSTEM32\SVCHOST.EXE - Edit - and last find Time Synchronization Client TCP / Time Synchronization Client UDP - Then edit the rule in remote port section in order to add the ports mentioned above.

    I attached a pic with the configuration.

    I'm sorry for my English. I hope you can solve this issue.cambiar_el_detalle_de_los_puertos_remotos.jpg
    08-10-2015 04:07 PM
  11. Ragu P's Avatar
    Yes I have the same problem
    08-11-2015 10:22 AM
  12. Ultra902's Avatar
    I don't have AVG or a Virus Program on my system and Ive been getting this error with my account on my windows phones both old and new I recently purchased and the old one since last Sept !! Now since going to Win 10 I'm getting this when syncing or updating the mail client on Win 10 as its basically now the mobile one used on win phones
    08-11-2015 01:11 PM
  13. LawnOrnament's Avatar
    Thanks for this tip!

    For anyone using Webroot, it's done through PC Security settings > Block/Allow Files. Hit 'add file' and a file explorer will open up. Pull up C:\WINDOWS\SYSTEM32\SVCHOST.EXE.
    08-17-2015 02:46 PM
  14. horray's Avatar
    Any ideas how to solve this on Bitdefender Total Internet Security 2015?
    08-24-2015 09:09 AM
  15. Janine McEvilly's Avatar
    Hi, I have no tech ability whatsoever - but I do appear to have this issue. I have Sophos EndPoint Security. I cannot for the life of me find where/how to allow this? Wish I'd just asked in the first place now, I've been through the whole laptop I think! ;) A "how to for dummies" walk-through would be great! :)
    10-08-2015 01:50 PM

Similar Threads

  1. AMAZING game idea for hololens....
    By ArmaTav in forum Microsoft HoloLens
    Replies: 6
    Last Post: 09-13-2015, 06:12 AM
  2. Windows 10 App Submission: Certification Process Taking Too Long
    By Bruno Lemos in forum Developers Corner
    Replies: 5
    Last Post: 08-28-2015, 12:53 PM
  3. Is there a windows phone app like Habitimer?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-03-2015, 12:13 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-03-2015, 11:54 AM
  5. Windows Phone hardware sales missed Microsoft's own internal goals ahead of division's write-down
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2015, 11:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD